()

5 inšpirácií na darček k MDŽ, ktoré potešia každú ženu

Každá žena si zaslúži pozornosť bez ohľadu na to, či má alebo nemá sviatok. Ak však svieti v kalendári 8. marec, je dobré myslieť na darček k MDŽ. Aj keď niektorí tento sviatok neoslavujú, je pekným gestom venovať pozornosť dôležitým ženám vo svojom živote. V tomto článku vám prinášame 5 tipov na darček, ktoré potešia každú ženu.

1. Zaslúžený relax

Dajte žene najavo, že vnímate, koľko povinností rieši každý jeden deň. Neustály pracovný a rodinný kolotoč s minimálnym časom na oddych je skvelou inšpiráciou na darček do wellness, sauny alebo na masáž. Saunový svet v Spa&Aquapark Turčianske Teplice je ideálnym miestom na dokonalý oddych. Spojenie turčianskej termálnej minerálnej vody, relaxačných procedúr, či masáže zaručene obnoví jej duševnú aj fyzickú pohodu.

2. Raňajky do postele

Nielen hmotnými darmi sa dá vyjadriť, že vám na partnerke záleží. Nastavte si 8. marca budík skôr, vyberte sa do pekárne a pripravte jej niečo špeciálne. Či už to bude sladký jogurt s čerstvým ovocím, domáce lievance s domácim džemom alebo tradičné anglické raňajky s čerstvo vyšťaveným pomarančovým džúsom. Verte, že aj takéto milé gesto schová do vrecka všetky drahé dary.

3. Vybavenie alebo doplnky podľa koníčkov

Ak má vaša partnerka nejakú záľubu, je skvelým nápadom obdarovať ju drobnosťou, ktorá s ňou súvisí. Môže to byť doplnok, ktorý ešte nemá alebo niečo, po čom dlhšie túži. Pre športovkyňu by to mohla byť napríklad nová športová fľaša, karimatka, či športové hodinky. Pre vášnivú kuchárku môže byť skvelým darčekom robotický mixér alebo digitálna váha.

4. Kvety potešia vždy

Kvety - pre niekoho klišé, pre iného veľké gesto. Majte však na pamäti, že kvet poteší všetky ženy, bez rozdielu veku. Na výber je veľké množstvo kvetov, a preto je len na vás, či sa rozhodnete pre veľkú kyticu na donášku alebo kvet zasadený v črepníku. Môžete sa tiež rozhodnúť pre netradičné mydlové alebo voskové kvety. Okrem toho, že nádherne rozvoňajú váš domov, môžu slúžiť aj ako dekorácia.

5. Romantická večera

Pre dámy, ktoré ocenia dobré jedlo, je romantická večera skvelým darčekom. Zarezervujte stôl v obľúbenej reštaurácii a užite si spoločne strávený čas a výborné jedlo... nie nadarmo sa hovorí, že láska ide cez žalúdok.

Nech sa už rozhodnete pre akýkoľvek darček, nezabudnite, že najdôležitejšie je, aby bol darček od srdca a aby vyjadril vašu lásku a úctu k žene. Je dobré mať na pamäti, že ženou nie je len vaša polovička, ale potešiť môžete aj svoju mamu, kamarátky, či kolegyne.

 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám