()

Leto v Turčianskych Tepliciach

Letné prázdniny sú za rohom a vy sa stále rozhodujete, ako ich s rodinou strávite? Dovolenkujte na Slovensku – v Zlatých kúpeľoch Turčianske Teplice. Kúpele sú nielen miestom na oddych a liečbu, ale aj na kultúru či aktívny oddych – ak sa teda vyberiete do okolitých hôr. Ako môžete stráviť leto v Turčianskych Tepliciach?

PREČO SI ZVOLIŤ ZLATÉ KÚPELE?

Zlaté kúpele sa nachádzajú v kúpeľnom mestečku Turčianske Teplice, ktoré je v srdci malebnej prírody, čím naplno využíva potenciál prírodných liečivých prameňov. Turčianske Teplice sú ideálnym miestom pre oddych, či už ich využijete jednotlivo, s deťmi alebo na liečbu zdravotných problémov. Sú naozaj všestranné a tak si tu každý nájde to, čo hľadá. Termálna voda lieči ochorenia pohybového aparátu, tráviaceho ústrojenstva,  neurologické, gynekologické a urologické ochorenia. Využíva sa aj ako podporná liečba onkologických ochorení.

LETNÉ POBYTY V KÚPEĽOCH

Dovolenkovať na Slovensku je čoraz populárnejšie. Leto býva akýmsi vrcholom sezóny, tak už dlhšie neváhajte a pozrite si naše aktuálne kúpeľné pobyty a vyberte si. Ak sa chystáte s rodinou, odporúčame vám naše dovolenkové pobyty. Tie milujú nielen rodičia, ale i deti. Ak však hľadáte skôr oddych na kratší čas, napríklad vo dvojici či sami, zvoľte medicínsky wellness. Vhodný je najmä pre ľudí, ktorí chcú počas dovolenky spraviť niečo pre svoje zdravie a mentálne i fyzicky si oddýchnuť.

PROGRAM ZLATÉHO KULTÚRNEHO LETA

V kúpeľoch to žije aj počas letných prázdnin. Váš voľný čas môže byť plný rôznych aktivít a najmä skvelých koncertov. Pozrite si aktuálny program koncertov a vyberte si, kam pôjdete.

VYUŽITE SPA&AQUAPARK TURČIANSKE TEPLICE

Možno patríte medzi ľudí, ktorí radšej využijú len možnosti nášho akvaparku. Spa&Aquapark Turčianske Teplice je skvelým spojením turčianskej termálnej minerálnej liečivej vody, zábavy a atrakcií, ktoré deti jednoducho milujú. Využite horúce letné dni a príďte s celou rodinou do vĺn v bazéne. Po celodennom kúpaní môžete objaviť krásy mesta Turčianske Teplice, či kúpeľného parku.

Zaujímavosti a krásy Turčianskych Teplíc najlepšie zažijete na vlastnej koži, tak neváhajte a užite si letné prázdniny sami či s rodinou práve u nás. Tešíme sa na vás!

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám