()

Päť hviezdičiek odetých v Art deco štýle

Unikátny hotel Royal Palace*****, bezpochyby jeden z najluxusnejších hotelov na Slovensku, predstavuje dokonalý raj pre tých, ktorí si chcú dopriať dávku komfortu a hýčkanie. 5 zlatých hviezdičiek v logu nie sú jediným dôvodom, pre ktorý je tento liečebný hotel skutočným skvostom. Sú to hlavne služby tej najvyššej úrovne a mimoriadne vkusné interiéry inšpirované štýlom art deco, ktoré robia toto magické miesto ešte zaujímavejším.

Art Deco, štýl luxusu a modernej elegancie, vznikol v dvadsiatych rokoch minulého storočia. Veľmi populárnym a inšpiratívnym sa stal najmä počas 30. rokov, no ešte aj dnes predstavuje nadčasový zdroj inšpirácie v mnohých oblastiach architektúry či interiérového dizajnu. Názov je odvodený z expozície Internationale des Arts Décoratifs et Industriels Modernes, ktorá sa konala v Paríži v roku 1925, kde bol prvýkrát vystavený. Reflektoval modernizmus, ktorého zámerom bolo vytvoriť vkusnú a netradičnú eleganciu, ktorá symbolizovala bohatstvo a sofistikovanosť.

Práve hotel Royal Palace***** v Turčianskych Tepliciach je dokonalým prevedením tohto impozantného štýlu. Interiéry kombinujú jeho typické črty ako rozmanitosť, čisté tvary a ornamenty vkladané najmä do geometrických tvarov. Izby hotela sú dokonalým dizajnérskym kúskom. Sú priestranné a štýlové. Hlavnou ideou zariadenia hotela je prepojenie moderných technológií s historizujúcou ornamentikou a exkluzívna reštaurácia Sissi je jej skvelým príkladom. Vysoké stropy, vkusné zariadenie a dokonalá kombinácia farieb s ambientným svetlom vytvára príjemnú atmosféru. V átriu hotela sa nachádza kráľovská dvorana ako systém niekoľkých tanečných parketov pod holým nebom.

Hotel má v sebe kus čarovnej histórie a zároveň na špičkovej úrovni prezentuje komfort a luxus, ktorý prináleží päťhviezdičkovému hotelovému zariadeniu. Prijmite pozvanie do hotela Royal Palace***** a príďte sa sami presvedčiť o tom, že je klenotom slovenského hotelierstva.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám