()

Povedzte svoje áno kráľovsky

Kráľovský luxus to je hotel Royal Palace ***** Turčianske Teplice. Tento skvost a pýcha kúpeľného rezortu, Moderné kúpele Turčianske Teplice, je národnou kultúrnou pamiatkou. V roku 2018 bol kompletne zrekonštruovaný. V časoch dávno minulých lákal urodzenú rakúsko-uhorskú šľachtu a panovníkov svojou jedinečnou atmosférou a romantickým nádychom.

Hotel s kráľovskou dvoranou a parkom je ako stvorený stať sa Vaším pamätným miestom a novým začiatkom spoločného života. Luxusný interiér zariadený v elegantnom štýle Art Deco je predurčený na usporiadanie veľkolepej svadby. Prijatie svadobného sľubu a svadobný obrad je najvýznamnejším okamihom celej svadby. Hotel Royal Palace ponúka v interiéri a bezprostrednom exteriéri niekoľko osobitých priestorov pre oddávanie a spečatenie Vašej lásky formou civilného alebo cirkevného obradu. Srdcom kultúrneho života hotela je spoločenská sála Kursalon. Unikátna letná svadba v priestoroch Kráľovskej dvorany je presne to, po čom túži každá nevesta. Systém niekoľkých tanečných parketov uprostred zelených plôch vytvára netradičnú tančiareň priamo pod holým nebom.

Luxusné priestory umocňuje kráľovská kuchyňa a špičkový servis. Exkluzívny Restaurant SISSI sa prezentuje nielen tradičnými receptúrami z kráľovských kuchýň, ale aj špecialitami, ktoré vás prekvapia svojím príťažlivým exotickým rázom. Pri výbere počtu chodov a samotných pokrmov na vašu svadbu nie ste ničím obmedzení. Pomôžeme Vám pri zostavovaní menu, vínnej karty a ostatných nápojov. Ak lavírujete medzi viacerými možnosťami, isto vás presvedčí ochutnávka uvažovaného svadobného menu. Všetky priestory navyše upravíme a vyzdobíme presne podľa Vašich predstáv. Nebojte sa žiadať to najlepšie, Vaši hostia si to určite zaslúžia. Hotelový tím je oddaný myšlienke dopriať vám kráľovskú svadbu. Royal Bath je kúpeľná časť hotela Royal Palace*****. Zastrešuje jedinečný typ preventívnej zdravotnej starostlivosti, spájajúcej komplexné medicínske služby a relaxačné kúpeľné procedúry. Po Vašom svadobnom dni môže byť zónou pokoja a oddychu.

Viac o svadbách v Royal Palace Hotel*****

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám