()

Prečo ísť do kúpeľov počas leta

Atmosféra v Moderných kúpeľoch Turčianske Teplice je jedinečná a nedá sa porovnať s ničím, čo ste doteraz zažili. V kúpeľoch počas leta zažijete pohodu, relax, dobré jedlo a zábavu spojenú s bohatým kultúrnym a spoločenským životom. V tomto článku sme pre vás spísali hneď niekoľko dôvodov, prečo ísť do kúpeľov počas leta.

Prevencia a včasná liečba chránia vaše zdravie

Odkladať liečbu akejkoľvek choroby nie je vôbec rozumné. Vaše zdravotné problémy zázračne nezmiznú len preto, že ich budete ignorovať. Nečakajte na vážnejšie komplikácie a upriamte pozornosť na vaše zdravie hneď, ako sa objavia prvé príznaky. Letné obdobie je na starostlivosť o vaše zdravie ideálnym obdobím, pretože viac voľného času. Neodkladajte rehabilitáciu či liečenie a príďte si užiť účinky turčianskej termálnej minerálnej liečivej vody.

Spoznáte okolie Turčianskych Teplíc

Aké je ideálne obdobie na objavovanie nových miest? Jednoznačne leto! Vonku je všetko rozkvitnuté, svieti a hreje slnko. Počas leta je v kúpeľoch bohatý kultúrny program, ktorý poteší každú spoločenskú dušu. Ak plánujete spoznávať okolie, potešia vás zaujímavé turistické chodníky a tiež pozoruhodné miesta v meste, ako napríklad populárny Park slávy so zábavnými lavičkami a vzácnymi druhmi rastlín, ale tiež Galéria Mikuláša Galandu. 

V lete vás môžu navštíviť vnúčatá

Deti si počas leta užívajú letné prázdniny, a preto leto predstavuje ideálny čas na návštevu. Zaiste sa vaše vnúčatá potešia, ak vás prídu pozrieť a spoločne strávite deň v našom Spa&Aquapark Turčianske Teplice. Deň vo vode deti unaví, čomu sa potešia rodičia, a zároveň spoločne strávite vzácne rodinné chvíle.

Kúpele sú však krásne v každom ročnom období

Ak nestíhate kúpele v letnej sezóne – vôbec nevadí! Kúpeľný či liečebný pobyt môžete absolvovať aj mimo hlavnej sezóny. Ponoriť sa do liečivej termálnej vody má svoje benefity aj v chladnejšom počasí. Pocit príjemne teplej vody vás nabije novou energiou, posilníte si vašu imunitu a spravíte niečo viac pre vaše zdravie.

Moderné kúpele Turčianske Teplice sú pre vás otvorené počas celého roka a zaručujeme vám, že sa u nás nikdy nebudete nudiť. Krásy a zaujímavosti mesta však zažijete najlepšie na vlastnej koži, preto neváhajte a odštartujte letnú sezónu práve u nás.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám