()

Prečo povedať „áno“ Liečbe zlatom v Moderných Kúpeľoch

Vedeli ste, že zlato dokáže aj liečiť? Už v dávnej minulosti sa vedelo o účinkoch zlata, ktoré si vo svojich skrášľovacích procedúrach dopriala aj samotná kráľovná Kleopatra. V tomto článku si prezradíme, aká je liečebná sila zlata Moderných Kúpeľoch Turčianske Teplice.

Liečebná sila zlata

Zlato sa po mnohé roky využíva pre jeho bohaté liečebné účinky a tradične je spájané so symbolmi ako krása, dlhovekosť a liečivá sila. Už aj v dávnych časoch Kleopatra poznala liečebnú silu zlata a vďaka pravidelným procedúram so zlatými plátkami si svoju pleť udržiavala mladistvú, jemnú a žiarivú. V 19. storočí sa zlato používalo na liečbu srdca, krvného obehu a rôznych zápalov, doteraz tvorí súčasť ajurvédy, či tradičnej čínskej medicíny.

Ako vám zlato pomôže bojovať s príznakmi starnutia?

Ktorá dáma by netúžila mať krásnu pleť bez akýchkoľvek príznakov starnutia? Účinky zlata sú v tomto prípade namieste. Zlato dokáže aktivovať bunky kože, čím sa zvyšuje jej elasticita a zmierňujú sa tak vrásky. Pleť je vďaka nemu na pohľad vyhladenejšia a jemnejšia.

Zlaté procedúry v Turčianskych Tepliciach

1. Zlatá kúra pre krásnu pokožku

Zlatú kúru pre krásnu pokožku odporúčame všetkým, ktorým záleží na zdravej a krásnej pokožke. Počas troch hodín zažijete poriadnu dávku luxusu pre vaše telo i pleť. Používame tie najkvalitnejšie zlaté produkty, ktoré v kombinácii s našou liečivou vodou dosahujú jedinečné výsledky – zlato preniká hlbšie do pokožky a spolu s minerálmi je pokožka hydratovaná, výrazne hladšia a pevná.

Jedinečná a luxusná Zlatá kúra pre krásnu pokožku pozostáva zo 4 procedúr:

  • Zlatý kúpeľ a Zlatý zábal
  • Zlatá masáž
  • Zlatá maska
  • Zlatá pitná kúr

2. Antistresová zlatá kúra pre mužov

Antistresovú zlatú kúru odporúčame mužom, ktorí pociťujú stres a psychické vyčerpanie. Reflexná a antistresová masáž hlavy uvoľnia celé telo, zlaté procedúry a liečivá termálna voda dokonale vyživia pokožku.

Jedinečná a antistresová Zlatá kúra pre mužov pozostáva zo 4 procedúr:

  • Zlatý kúpeľ a Zlatý zábal
  • Zlatá masáž
  • Zlatá antistresová masáž hlavy a reflexných bodov chodidiel
  • Zlatá pitná kúra

3. Luxusná zlatá maska

Luxusná zlatá pleťová maska, z čistého 24-karátového zlata, je výnimočná nielen na Slovensku, ale aj vo svete. Je jedinou procedúrou na svete, pri ktorej sa čisté zlato absorbuje do hlbších vrstiev pleti, preto dokonale vyhladzuje vrásky, zreteľne omladzuje a spevňuje pleť. Hydratuje až niekoľkonásobne viac než kyselina hyalurónová, a je dokonca elastickejšia ako kolagén - jej účinky budete pozorovať ešte ďalšie tri týždne.

Účinky Zlatej masky:

  • hĺbkovo hydratuje,
  • vyhladzuje vrásky,
  • spevňuje pokožku.  

Ak sa chcete na chvíľu cítiť ako kráľovná Kleopatra, neváhajte a príďte na relaxačný pobyt do kúpeľov Turčianske Teplice. Zlaté kúry nie sú čisto len ženskou záležitosťou, a preto zoberte aj svojho partnera, a doprajte si tak obaja pocit luxusu a dokonalého relaxu. Ten vám poskytne Kúpeľný hotel Royal Palace*****. Tešíme sa na vás!

 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám