()

Prečo si vybrať ubytovanie v kúpeľných apartmánoch Opera?

Ak túžite po dovolenke s maximálnym súkromím priamo v srdci Turčianskych Teplíc, ubytovanie v kúpeľných apartmánoch Opera je pre vás tou najlepšou voľbou. V tomto článku vám priblížime, čo všetko toto ubytovanie ponúka, a prečo by ste ho zvážiť pri návšteve Moderných kúpeľov Turčianske Teplice. 

Maximálne súkromie

Luxus, komfort a súkromie - týmito slovami môžeme opísať kúpeľné apartmány Opera. Jednou z najväčších výhod, prečo sa ubytovať v apartmánoch Opera je maximálne súkromie. Ak nemáte radi rušné hotely, určite oceníte tento typ ubytovania. Apartmány sa nachádzajú v srdci kúpeľného centra Turčianskych Teplíc a ponúkajú tak okrem úplného súkromia aj krásny výhľad na Kúpeľný park Slávy a  pohorie Veľká Fatra.

Ubytovanie v apartmáne vybraného typu

Ubytovanie v apartmánoch Opera je ideálnou voľbou pre rodiny s deťmi a skupiny priateľov. Na výber máte z 1-izbových, 2-izbových a dokonca až 3-izbových priestranných apartmánov. V ponuke sú taktiež tri nadštandardné apartmány s terasou na streche rezidencie. Počas horúcich letných dní sú terasy skvelým miestom na opaľovanie a dobitie energie.

Luxusné vybavenie

Apartmány Opera sú vybavené tak, aby vám poskytli ten najvyšší komfort. Luxusné zariadenie apartmánov nadväzuje na elegantný Art Deco štýl Hotela Royal Palace*****, vďaka čomu sa budete cítiť jednoducho kráľovsky. Keď vyhladnete, priamo v apartmáne si dokážete pripraviť chutné jedlo podľa svojich predstáv. Súčasťou každého apartmánu je plne vybavená kuchyňa s možnosťou spoločného stolovania až pre 6 osôb. Každý apartmán je klimatizovaný, takže v horúci letný deň si vychutnáte spánok v príjemných teplotách.

Ubytovanie sa nachádza len 200m od Spa&Aquapark

Aj napriek súkromiu, ktoré ubytovanie ponúka, do Spa&Aquapark Turčianske Teplice to máte len na krok. Zatiaľ čo si vy budete vychutnávať relax v zóne Medical Spa, vaše deti si môžu užívať nekonečnú zábavu na tobogánoch a vodných atrakciách.

 Doprajte si pár dni voľna strávených v kúpeľných apartmánoch Opera a vyberte si z našich pobytových balíkov s procedúrami alebo vstupom do Spa&Aquapark.

 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám