()

5 tipov na vianočné darčeky pre starých rodičov

Vybrať ideálny vianočný darček pre starých rodičov môže byť poriadna výzva. Najmä ak tvrdia, že všetko majú a nič už nepotrebujú. Napriek tomu ich však túžime obdarovať niečím, čo ich poteší a zároveň bude mať praktické využitie. Ak patríte medzi tých, ktorí stále rozmýšľajú čo kúpiť, nechajte sa inšpirovať našimi nápadmi na vianočné darčeky.

1. Kalendár s vlastnými fotkami

Namiesto bežných kalendárov z obchodu, vytvorte pre starých rodičov jedinečný fotokalendár zo spoločných fotiek. Môžete použiť fotky z rodinných osláv, dovoleniek alebo len momentky zo “všedných dní.“ Takýto kalendár sa stane nielen praktickým, ale aj jedinečným doplnkom v ich domácnosti. Zároveň im tak pripomeniete spoločné chvíle a doprajete pocit, že na nich stále myslíte.

2. Darčeková poukážka do Moderných Kúpeľov Turčianske Teplice

Zdravie väčšiny starých rodičov už nie je také, ako za mlada. Darujte im preto príjemný darček, ktorý ich nielen poteší, ale aj podporí zdravie - čas pre seba, oddych a liečivú pohodu v Moderných kúpeľoch Turčianske Teplice. Kúpeľný pobyt s lekárskou prehliadkou a procedúrami je tou skvelou voľbou, ako dopriať svojim starým rodičom zaslúžený relax. 

Môžete si vybrať z troch možností:

 3. Vianočné kozmetické balíčky

Jedným z najvďačnejších darčekov na Vianoce je kozmetika. Kozmetika patrí medzi základnú výbavu každej ženy, ale starostlivosť o seba obľubujú aj muži. Ak neviete, po akej kozmetickej sade siahnuť, stavte na prírodnú voňavú kozmetiku. Starká sa poteší kvalitnému krému, zatiaľ čo starký ocení dobrú penu na holenie, či svieži sprchový gél.

4. Ročné predplatné obľúbených časopisov

Aj vaši starí rodičia trávia počas zimných mesiacov väčšinu voľného času pri knihe alebo časopise? Potešte ich ročným predplatným ich obľúbeného časopisu. Už viac nebudú musieť chodiť do trafiky, časopis ich bude pohodlne čakať v schránke. Babku poteší napríklad časopis Zdravie a Dobré jedlo, starkého zas Plus 7 Dní alebo praktický časopis pre domácich majstrov.

5. Darčeky do domácnosti

Darčeky do domácnosti niekto neocení, ale skutočná gazdiná sa im určite poteší. Snažte sa nenápadne zistiť, v akom stave sú domáce spotrebiče, a či by starká nepotrebovala nového pomocníka do domácnosti. Možno by jej spravil radosť nový mixér, odšťavovač alebo moderný kapsulový kávovar.

Veríme, že sme vás inšpirovali pri výbere vianočného darčeka. Vychutnajte si predvianočné obdobie naplno a strávte ho v kruhu rodiny, pretože to je ten najkrajší darček, ktorý môžete svojim starým rodičom dať.

 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám