()

5+1 dôvodov, prečo ísť do Turčianskych Teplíc

Stále váhate, či ísť do Zlatých kúpeľov? Neveríme! Veď kúpele ponúkajú množstvo zdravotných benefitov, ktoré sme už veľakrát spomínali. Vaše zdravie nepočká, tak preto, ak predsa len váhate, prečítajte si 5+1 dôvodov, prečo ísť do Turčianskych Teplíc na kúpeľný pobyt.

1.   dôvod - Unikátna liečivá voda

Už ste počuli o jedinečných účinkoch našej turčianskej termálnej minerálnej liečivej vody? Obsahuje vysoký podiel minerálov, vďaka čomu sa používa na celkové aj čiastkové kúpele. Dokonca ju využívame aj pri pitných kúrach. Liečivá voda pomáha pri liečbe pohybových, tráviacich, neurologických a gynekologických problémoch. Prospieva tiež pri liečbe onkologických ochorení či psychických problémoch.

2.   dôvod - História kúpeľov

Vedeli ste, že kúpele majú bohatú históriu? V minulosti boli obľúbeným dovolenkovým miestom pre šľachtu z celého Uhorska, Poľska i Sedmohradska. S históriou kúpeľov sa najčastejšie spája cisár a kráľ Žigmund Luxemburský. Ten si v Zlatých kúpeľoch vyliečil chronické metabolické ochorenie dna.  

3.   dôvod - Zlatá kúra

Hovoríte si, čo špeciálne zažijete v Zlatých kúpeľoch Turčianske Teplice? Predsa Zlatú kúru! Tá ma blahodarné účinky pre vašu pokožku – pleť hydratuje, redukuje vrásky, spevňuje a vyhladzuje, znižuje výskyt pigmentových škvŕn a posilňuje dlhodobú hydratáciu a obranyschopnosť. Vaša pleť si zaslúži pravidelnú starostlivosť, tak jej ju doprajte. Vyskúšať môžete aj pobyty so zlatou kúrou.

4.   dôvod - Kultúrny program a aktivity v okolí

V kúpeľoch pravidelne organizujeme množstvo aktivít, ktoré si počas pobytu u nás užijete. Nechýba prechádzka kúpeľným parkom s výkladom, prednášky na rôzne témy, koncerty, tanečné zábavy, výlety do prírody, sezónne pohybové aktivity a mnohé ďalšie. Okrem organizovaných podujatí môžete ísť aj na turistiku v blízkom okolí alebo si vyskúšať rôzne športové aktivity.

5.   dôvod - Kúpeľný areál

Veľa ľudí sa domnieva, že kúpeľný pobyt je nudný. Opak je však pravdou. Áno, kúpeľný pobyt je hlavne o oddychu, a preto to niekomu môže pripadať ako veľká nuda. Najmä v prípade, že doma to mávate hektické. Nezabudnite, že počas kúpeľného pobytu je dôležité spomaliť. K oddychu vám pomôže kúpeľný areál a centrum mesta Turčianske Teplice, ktoré môžete počas vášho pobytu preskúmať.

+ extra 1 dôvod – Medicínska špecializácia

Procedúry v kúpeľoch sú založené na liečivej minerálnej vode, ktorá pomáha pri mnohých fyzických i psychických problémoch a to zvnútra aj zvonka. V kúpeľoch využívame holistický prístup k zdraviu a naši odborníci sa starajú o všetky ďalšie medicínske procedúry, ktoré vám pomôžu rýchlejšie sa uzdraviť.

Veríme, že sme vás s týmito dôvodmi presvedčili a čoskoro vás uvidíme u nás v Zlatých kúpeľoch. Vyberte si z našich aktuálnych pobytov. Tešíme sa na vašu návštevu.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám