()

5 dôvodov, prečo sa ubytovať v Kúpeľnom hoteli Royal Palace*****

Turčianske Teplice navštevovali kedysi v minulosti králi. Ak sa aj vy chcete na vlastnej koži presvedčiť, čo je to kráľovská starostlivosť, pozývame vás stráviť pobyt práve v hoteli Royal Palace*****.

1. Unikátne ubytovanie ako z rozprávky

Zobúdzajte sa ako králi v nádherných apartmánoch s terasou a výhľadom na historický kúpeľný park. Kúpeľný hotel Royal Palace sa nachádza sa v historickom centre Turčianskych Teplíc a predstavuje jedno z najluxusnejších ubytovacích zariadení na Slovensku. Hotel patrí k jedným z mála 5 hviezdičkových hotelov na Slovensku a ponúka nádherné ubytovanie v priestranných izbách, štúdiach, či apartmánoch. Vďaka architektonickým detailom v štýle art-deco a luxusne vybaveným izbám bude váš pobyt naozaj výnimočný. 

2. Zážitková gastronómia

V Reštaurácii SISSI si môžete pochutnať na tradičných receptoch z kráľovských kuchýň, ako i na špecialitách medzinárodnej kuchyne. Ku kráľovskému jedlu vám hotelový someliér odporučí kvalitné vína z domácej alebo svetovej produkcie. Oddýchnuť si môžete v príjemnom bare Kolonáda s vlastným prameňom termálnej liečivej minerálnej vody.

3. Kráľovský kúpeľ v Royal Bath

Dominantou hotela je kráľovský kúpeľ Royal Bath s pôvodnou piscinou a vlastným liečivým prameňom, ktorý navštevovali králi a cisári ako Žigmund Luxemburský, či Maximilián II. Po kúpeli si môžete dopriať niektorú z kráľovských masáží, alebo len relaxovať v zábale v luxusnej relaxačnej miestnosti. Vedeli ste, že termálna minerálna voda v Turčianskych Tepliciach má výnimočne vysoký obsah minerálnych látok, čo ju radí medzi najviac mineralizované liečivé vody na Slovensku?

4. INCARE Inštitút, v ktorom je srdce na prvom mieste

Súčasťou hotela je aj Inštitút kardiovaskulárnej rehabilitácii – INCARE. Toto moderné zdravotnícke zariadenie je jediné svojho druhu na Slovensku, v ktorom sa špecialisti zameriavajú primárne na skvalitnenie života hostí s ochoreniami srdca a kardiovaskulárneho aparátu.

5. Prekrásna príroda v okolí hotela

Kúpele sú vďaka vynikajúcim klimatickým podmienkam, čistému ovzdušiu a bohatstvu krás okolitej prírody ideálnym miestom na oddych a regeneráciu. Vydajte sa na prechádzku, či turistiku a spoznajte nádherné prostredie Turčianskych Teplíc.

Je veľa miest, kde sa môžete cítiť dobre, ale len u nás sa budete cítiť "kráľovsky". Využite niektorý z kráľovských pobytových balíčkov a doprajte si kráľovskú starostlivosť v hoteli Royal Palace*****.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám