()

Anticelulitídna masáž

Aj keď môžu byť príčiny vzniku celulitídy rôzne, za hlavný dôvod sa považuje zlý obeh. Konkrétne hovoríme o problémoch s krvným a lymfatickým obehom a zvýšenými toxínmi v tukových tkanivách. Ak s celulitídou bojujete aj vy, netrápte sa. V Zlatých kúpeľoch Turčianske Teplice ponúkame bezbolestné riešenie ako boj s celulitídou vyhrať a predchádzať jej opätovnému vzniku. Naša anticelulitídna masáž je masážnou metódou, ktorá sa zameriava na zníženie a odstránenie celulitídy a na dosiahnutie zdravého stavu pokožky.

V čom spočíva anticelulitídna masáž?

Keďže celulitída súvisí so subkutánnym, resp. podkožným tukovým tkanivom, najúčinnejším riešením na zvýšenie a urýchlenie obehu v tejto oblasti je masáž. Počas nej sa využívajú ručné lymfodrenážne prvky a špeciálne masážne oleje. Týmto spôsobom je možné celulitídu účinne liečiť a zabrániť aj jej tvorbe a rastu. Keďže je masáž zameraná skôr na oblasť celulitídy než oblasť svalov, pracuje sa najmä s horným tkanivom. Anticelulitídnou masážou sa zrýchli krvný obeh a zvýši sa hladina kyslíka transportovaného do buniek. Tento proces iniciuje zvýšenie tepla v hornej vrstve pokožky a uvoľňuje tak stvrdnuté tukové tkanivá v problémovej oblasti.

Aké účinky má anticelulitídna masáž?

Procedúra účinne eliminuje problémy s obehom, čím odstraňuje celulitídu, napína unavenú a ochabnutú pokožku a regeneruje ju. Vďaka zvýšenej cirkulácii má pokožka zdravší a jasnejší vzhľad. Taktiež vysoko efektívne prečisťuje lymfatický systém a urýchľuje vylučovanie odpadových látok z tela. Pri dodržiavaní určitej pravidelnosti sa anticelulitídna masáž stáva účinnou liečbou v boji s celulitídou a zároveň efektívnou prevenciou voči jej tvorbe.

Pre koho je procedúra vhodná?

Masáž napomáha odstraňovať celulitídu a lypedém na bruchu, sedacích svaloch a dolných končatinách. Celulitída je veľmi častá najmä v oblasti nôh a bedier. Dôvodom je to, že krvný obeh je v týchto častiach väčšinou pomalý a tukové tkanivo je v tejto oblasti omnoho intenzívnejšie. 

Celulitída vás viac nemusí trápiť. Navštívte naše Zlaté kúpele a dovoľte našim odporným terapeutom vám v boji s celulitídou pomôcť.

 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám