()

Breussova masáž

Chrbtica je počas nášho života pod tlakom takmer neustále, aktívne zapájané a využívané sú najmä medzistavcové platničky, ktoré sú akýmsi tlmičom nárazov. Sú pod intenzívnym tlakom a zaťažením, kedykoľvek stojíme, chodíme alebo sedíme. Chrbtica oddychuje až počas spánku, kedy sa uvoľní, natiahne, a tak môžu regenerovať aj medzistavcové platničky. Jedna z mnohých procedúr, ktoré v Zlatých Kúpeľoch Turčianske Teplice ponúkame, je aj Breussova masáž, ktorá aktívne nahradzuje zdravý spánok tým, že natiahne chrbticu a vyživí ju pomocou prírodných olejov.

V ČOM SPOČÍVA BREUSSOVA MASÁŽ?

Ide o energickú masáž chrbtice, počas ktorej dochádza k jemnému uvoľneniu, napínaniu a natiahnutiu chrbtice a krížovej kosti, čím poskytuje úľavu unavenej chrbtici a napätým svalom. V tomto uvoľnenom stave môže byť chrbtica tiež jemne, bezpečne a bezbolestne znovu narovnaná a to bez použitia sily. Pri masáži sa používa ľubovníkový olej, ktorý je veľmi užitočný pre výživu chrbtice, zmierňuje bolesť a má dezinfekčné účinky.

Aké účinky má Breussova masáž?

Breussova masáž regeneruje celý systém tela bezpečným, jednoduchým a efektívnym spôsobom. Vyživuje, vyrovnáva a posilňuje chrbticu a pomáha zmierňovať a odstraňovať fyzické a energetické bloky. Je kľúčom k riešeniu mnohých problémov pohybového aparátu, najmä v oblasti krížov a krčnej chrbtice. Taktiež prospieva svalovému systému, zmierňuje bolesť a iniciuje regeneráciu medzistavcových platničiek. Pri pravidelných návštevách je možné medzistavcové platničky výrazne obnoviť. Celej oblasti chrbtice dodáva upokojujúcu energiu a zlepšuje celkový fyzický a psychický stav človeka.

Pre koho je procedúra vhodná?

Procedúra je vhodná najmä pri bolestivých stavoch chrbtice, neurologických ochoreniach či ako súčasť liečby po rôznych zraneniach chrbta, zvlášť pri poruchách medzistavcových platničiek. Taktiež môže pomôcť pri poruchách spánku, odbúravaní stresu či fyzickej a psychickej únave.

Preto ak vás trápia akékoľvek problémy s chrbtom, neváhajte naše Zlaté Kúpele v Turčianskych Tepliciach navštíviť a presvedčte sa na vlastnej koži o liečivých účinkoch unikátnej Breussovej masáže.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám