()

Celotelová klasická masáž

Len málokto nemá rád masáže a ten uvoľňujúci pocit, ktorý ich sprevádza. Nie vždy, však prinesú očakávaný efekt, čo je dôsledkom nesprávnej techniky a nedostatkom praxe. V Zlatých Kúpeľoch Turčianske Teplice zaručujeme profesionalitu, individuálny prístup a dlhoročné skúsenosti našich masérov, pretože si uvedomujeme, že masáž je viac ako len príjemný zážitok. Počas masáže sa vaše telo „prepne“ do akéhosi aktivačného módu a spustí sa komplexná regenerácia a obnova buniek jednotlivých častí organizmu.

V čom spočíva celotelová masáž?

Hmaty masáže stimulujú nervový systém, svaly, orgány či žľazy. Aktivujú krvný a lymfatický obeh, vďaka čomu sa počas tohto procesu produkuje a do tela uvoľňuje množstvo prospešných látok i hormónov. Celotelová klasická masáž využíva rôzne kombinácie základných masážnych hmatov, pričom rýchlosť, tlak a poradie hmatov je prispôsobené potrebe klienta. Dĺžka procedúry je 45 minút a využíva sa pri nej masážny slnečnicový alebo sójový BIO olej, mimoriadne bohatý na výživné látky.

Aké účinky má celotelová masáž?

Celotelová klasická masáž má stimulačné účinky na jednotlivé sústavy ako aj celý organizmus. Pomáha udržiavať vyrovnaný krvný tlak, aktivuje lymfatický a imunitný systém, stimuluje telo k detoxikácii a stuhnutým prepracovaným svalom poskytuje úľavu. Vďaka lepšiemu prekrveniu a aplikácií výživných masážnych olejov výrazne regeneruje a zjemňuje pokožku a zbavuje ju odumretých buniek. Pravidelné masáže dokážu zlepšiť spánok, celkovú koncentráciu a fyzický i psychický stav.

Pre koho je procedúra vhodná?

Využíva sa pri rekonvalescencii svalov a kĺbov v dôsledku úrazov či preťaženia, pri neurologických ochoreniach a poruchách pohybového aparátu. Procedúra je veľmi vhodná pri sedavých zamestnaniach s nedostatkom pohybu a pri bolestiach spôsobených migrénami.

Klasická celotelová masáž je najznámejšou a najvyužívanejšou masážou vôbec. Účinky sú naozaj širokospektrálne a pomôcť dokáže vo viacerých oblastiach, preto neváhajte a navštívte naše Zlaté Kúpele, kde sa radi postaráme, aby bola vaša masáž skutočne kráľovská.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám