()

Deň otcov sa blíži, máte už darček?

Deň otcov je sviatok, kedy oslavujeme tých najdôležitejších mužov v našich životoch - našich otcov. Je to deň, kedy im môžeme vyjadriť našu vďaku a lásku za všetko, čo pre nás robia. Ak si lámete hlavu nad tým, aký darček by ste im dali, v tomto článku vám prinášame 4 tipy na darček, ktoré by mohli potešiť vášho ocka.

Kedy sa slávi Deň otcov?

Od roku 1966 sa vo väčšine krajín na svete stala Dňom otcov tretia júnová nedeľa. V ten deň sa oslavuje aj u nás na Slovensku. Deň otcov v tomto roku pripadá teda na 16. jún 2024.

Čím potešiť otca?

1. Pivný kúpeľ

Hľadáte originálny darček pre otca, ktorý mu zaručene ulahodí? Doprajte mu nezabudnuteľný zážitok v podobe pivného kúpeľa. Túto procedúru nájdete na viacerých miestach, pričom skvelou voľbou sú aj Moderné Kúpele Turčianske Teplice. Tu si váš otec vychutná blahodarný relax v minerálnej termálnej termálnej vode obohatenej o pivné kvasnice. Táto kombinácia nielenže upokojuje telo a myseľ, ale má aj liečivé účinky na pokožku. Bonusom pre vášho otca bude pivo priamo z výčapu.

2. Fľaša kvalitného vína

Ak váš otec obľubuje večerné posedenia strávené s pohárom dobrého vína, prekvapte ho fľašou kvalitného vína. Môžete mu vybrať víno z limitovanej edície alebo z jeho obľúbeného vinárstva. Pri výbere zohľadnite nielen odrodu, ale aj ročník, či región z ktorého víno pochádza.

3. Kvalitný kožený opasok

Kvalitný a kožený opasok je „must-have“ každého šatníka. Stavte na jednoduchosť a vyberte univerzálny dizajn, ktorý sa bude vždy hodiť ku každému outfitu. Nezabudnite pri výbere opasku dbať na jeho správnu dĺžku

4. Kvalitná a elegantná košeľa

Košeľa je základným kusom oblečenia v šatníku každého muža. Kvalitná a elegantná košeľa sa hodí na rôzne príležitosti, od bežného nosenia až po formálne udalosti. Pri výbere košele dbajte najmä na to, aby bola vyrobená z príjemného a kvalitného materiálu.

Aj keď sa Deň otcov na Slovensku zatiaľ nepresadil a oslavuje sa skôr výnimočne, vneste tento sviatok do svojej rodiny. Garantujeme, že týmto gestom otca nielen prekvapíte, ale zaručene mu vyčaríte aj úsmev na tvári.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám