()

Gastronomické špeciality najvyššej úrovne

Turčiansky klenot, unikátny hotel Royal Palace*****, ukrýva v sebe kus čarovnej histórie. Okrem impozantného štýlu a kráľovského prostredia poteší tých najnáročnejších klientov aj nezabudnuteľným gastronomickým zážitkom. Jedlá zostavené podľa originálnych receptúr ulahodia vašim chuťovým pohárikom a prenesú vás do histórie kúpeľného mesta. Vydajme sa spolu na cestu za poznaním a objavme špeciality ponúkané v priestoroch nášho hotela.

Vysoký štandard historických panovníkov do hotela priniesol noblesnú úroveň, ktorá sa dodnes odzrkadľuje na službách najvyššej úrovne, a taktiež na starostlivo vyberaných potravinách s najlahodnejšou chuťou. Prvé kroky nás zavedú do exkluzívnej reštaurácie Sissi, kde si môžete vychutnať tradičné recepty z kráľovskej kuchyne. Raňajky podávané formou viacchodového menu a obedy či večere servírované na špičkovej päťhviezdičkovej úrovni zanechajú vo vás neskutočný zážitok. Ten si počas letnej sezóny môžete vylepšiť vychutnaním kráľovského menu na letnej terase s krásnym výhľadom. Či už sa rozhodnete pre tradičnú kuchyňu alebo špeciality so štipkou exotiky, náš hotelový someliér vám odporučí kvalitný vinný skvost z domácej alebo svetovej produkcie, ktorý dotvorí tú správnu kombináciu chutí.

Čašu svojho obľúbeného vína alebo pohár whisky, koňaku či kvalitného rumu si môžete vychutnať aj v klube Sissi, situovanom bezprostredne vedľa reštaurácie. Jeho súčasťou je oddelená fajčiarska zóna s exkluzívnou ponukou cigár. Vysoké stropy, vkusné zariadenie a dokonalá kombinácia farieb s ambientným svetlom vytvára príjemnú atmosféru.

Mimoriadne vkusné interiéry inšpirované štýlom Art deco dotvárajú aj náš Lobby bar, ktorý je výnimočný svojou ponukou destilátov, kokteilov a barových jedál. V hotelovom lobby bare, si môžete vychutnať svoje obľúbené drinky až do neskorých nočných hodín alebo si prísť oddýchnuť po celom dni.

Ak k nám prichádzate s maškrtným jazýčkom a chuťou na niečo sladké, vaše kroky budú viesť do baru Collonade. Netradičné domáce dezerty pripravované s láskou našej hotelovej cukrárky ulahodia naozaj všetkým. K ním bezpochyby nesmie chýbať šálka kvalitnej kávy, čaju alebo horúcej čokolády. Vychutnajte si ničím nerušené posedenie v pokojnej atmosfére, sám alebo s priateľmi, pri dobrej knihe alebo partii šachu.

Dokonalou kombináciou zdobeného interiéru a chutí habsburského dvora vzniká jedinečná atmosféra. Prijmite preto pozvanie do hotela Royal Palace***** a príďte okúsiť poklady kráľovskej kuchyne. Tešíme sa na vás!

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám