()

Investícia do zdravia - najlepšie novoročné predsavzatie, aké si môžete dať

S koncom roka prichádzajú tradične aj novoročné predsavzatia. Aj vy určite premýšľate, aké si tento rok dáte. Alebo v predsavzatia neveríte, pretože ich aj tak nikdy nesplníte? Nasľubujete sami sebe hory-doly a nakoniec sa aj tak prestanete snažiť? Predsavzatia však nemusia byť nepríjemné alebo otravné. My vám dáme tip na také, ktoré určite dodržíte a budete sa na ich plnenie dokonca tešiť!

Zdravie máme len jedno a preto by sme si ho mali chrániť

Určite s nami súhlasíte, že jednou z vecí, ktorú všetci zanedbávame je naše zdravie. Ste zahltení pracovnými povinnosťami alebo si jednoducho poviete, že vás sa to ešte netýka. Zamyslite sa nad prioritami a dajte si ako jedno z predsavzatí na rok 2021, že budete viac oddychovať, relaxovať a doprajete si poriadnu starostlivosť.

V Zlatých z kúpeľoch Turčianske Teplice vám vieme s týmto predsavzatím pomôcť. Či vás bolí hlava a chrbtica z neustáleho sedenia v kancelárii, alebo máte manuálne náročnú prácu a bolia vás svaly a vaše telo je unavené. U nás vám vyberieme kúpeľné procedúry presne podľa vašich predstáv a zdravotných problémov. A vy si budete užívať len hýčkanie a starostlivosť.

Doprajte si trochu prepychu s týmito procedúrami:

  • Liečba zlatom – unikátna liečebná procedúra, ktorú môžete vyskúšať len v Zlatých kúpeľoch Turčianske Teplice. Zlato sa využíva už dlhé stáročia v ajurvédskej medicíne. Jeho blahodarne účinky poznala dokonca už Kleopatra a pomocou zlata si udržiavala mladistvú pleť.
  • Hydroterapia - skvelé liečebné vlastnosti minerálnej vody poznali už dávno v minulosti. Bazénové a vaňové kúpele, škótske streky, subaquálna masáž je len časť z procedúr, ktoré môžete vyskúšať.
  • Termoterapia - bahenné, parafínové či rašelinové zábaly. Obklady pôsobia relaxačne a uvoľňujúco a majú skrášľujúce účinky.
  • Sauna - zlepšuje prietok krvi, činnosť srdca, dýchacích orgánov, obličiek a imunitného systému.
  • Fyzioterapia - pohyb zlepšuje fyzický stav, prináša lepšie prekrvenie i okysličenie organizmu a celkovo blahodarne pôsobí aj na psychiku.
  • A samozrejme môžete skúsiť rôzne druhy masáží, ktoré prispejú k pohode vášho psychického a fyzického zdravia.

S liečbou a regeneráciou vám pomôže aj turčianska termálna minerálna voda, ktorá má mnoho priaznivých účinkov a pomáha v regenerácii tela. Pôsobí blahodarne pri ochoreniach pohybového ústrojenstva, neurologických, urologických, tráviacich, gynekologických, ale aj onkologických ochoreniach.

Objednajte si svoj relax už teraz a v roku 2021 sa budete tešiť na poriadnu dávku oddychu. Vaše telo vám určite poďakuje a vy si jedno novoročné predsavzatie zo zoznamu s dobrým pocitom vyškrtnete.  Alebo potešte niekoho zo svojich blízkych a objednajte mu pobyt plný zdravia a oddychu. Určite niekoho, kto by si takýto relax zaslúžil, poznáte.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám