()

Jedinečné ubytovanie v Zlatých kúpeľoch

Rozmanitý počet ubytovacích možností, vďaka ktorým si každý klient príde na svoje, je jedným z dôvodov, prečo sú Zlaté kúpele tak obľúbeným miestom na relax. Či už ste náročný alebo hľadáte ekonomické ubytovanie, medicínske kúpele Turčianske Teplice ponúkajú viacero typov ubytovania. 

Relax s kráľovskou porciou luxusu

Pre najnáročnejšiu klientelu je určený novootvorený liečebný hotel Royal Palace*****, ktorý sa postará o váš luxusný a kráľovský oddych. Nadštandardne vybavené izby zariadené v štýle art deco vám spolu s hotelovými službami vytvoria výnimočné zážitky, na ktoré budete ešte dlho spomínať. Súčasťou hotela je nie len moderné balneo centrum Royal Bath a inštitút kardiovaskulárnej rehabilitácie INCARE, ale aj exkluzívna reštaurácia Sissi, ktorá ulahodí vašim chuťovým pohárikom. Veľkou výhodou hotela je aj priama spojovacia chodba so Spa & Aquapark, ktorý disponuje vodnými atrakciami a bazénmi.

Dokonalé chvíle v znamení komfortu

Ak hľadáte moderné a komfortné ubytovanie s možnosťou využitia procedúr a iných služieb priamo v hoteli, liečebný dom Veľká Fatra****Veľká Fatra*** predstavujú skvelú voľbu. Vďaka pestrým možnostiam na relax a množstvu ponúkaných pobytov zažijete nie len vy, ale aj celá rodina prekrásne chvíle. Pre náročnejších klientov sú k dispozícii v rámci ponúkaných pobytov aj nadštandardné služby.  

Zlaté kúpele dostupné pre každého

Príjemné ubytovanie economy triedy nájdete v priestoroch liečebného domu Aqua**Malá Fatra. Prakticky zariadené izby poskytujú počas kúpeľnej liečby či aktívnej dovolenky v Turčianskych Tepliciach hosťom potrebný komfort. Liečebný dom Agua** je necelých 50 m od Spa & Aquapark, ktorý je skvelou možnosťou na oddych a zároveň vďaka rozličným vodným atrakciám okúsi zábavu naozaj každý. Výhodou ekonomického ubytovania Malá Fatra nie je len cena, ale aj jedáleň priamo v liečebnom dome.

Všetky typy ubytovania sa nachádzajú len pár metrov od prekrásneho prostredia kúpeľného parku a okolitej prírody. Služby liečebných domov sú prispôsobené na vyhovenie potrieb všetkých hostí a tak veríme, že si doprajete zaslúženú pohodu práve v Zlatých Kúpeľoch. Tešíme sa na vás!

 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám