()

Jedinečný liečivý aquapark na Slovensku

             Čo by ste povedali na výlet s celou svojou rodinou či drahou polovičkou, kde zabudnete na všetky pracovné povinnosti a poriadne si oddýchnete? Máme pre vás skvelý tip! Relax v jedinom liečivom aquaparku na Slovensku, ktorý nájdete v kúpeľnom meste Turčianske Teplice, je ideálny nielen pre rodiny, ale aj zamilované dvojice či celé skupiny. Aké atrakcie na vás čakajú?

             Spa&Aquapark Turčianske Teplice ponúka svojim návštevníkom poriadnu dávku zábavy, ktorú sprevádza liečivá termálna voda. Celý areál je rozdelený na dve časti, jednou z nich je aquapark, kde sa vďaka množstvu atrakcií vaše ratolesti do sýtosti vyšantia. Skvelý filmový zážitok nájdete v Movie tobogane, s dĺžkou až skoro 100 metrov, no ak patríte k tým odvážnejším, určite skúste jazdu toboganom Kamikadze, kde sa poriadne strmý sklon postará o nezabudnuteľnú 47 metrovú adrenalínovú jazdu. O tom, že je Spa&Aquapark Turčianske Teplice naozaj výnimočný, svedčí aj to, že v ňom kotví skutočná pirátska loď s pokladom v podobe vírivky a termálnej vody. Vonkajší atrakčný bazén je skvelou voľbou v akomkoľvek počasí. Zabaví vás divoká rieka s hojdacím zálivom, vodné delo či hydromasážne trysky.

              Zóna Spa je ideálna pre každého milovníka oddychu. Červený kľudový kúpeľ je jednou z najväčších zaujímavostí Spa&Aquaparku Turčianske Teplice. Ide totiž o tzv. piscinu, čo znamená, že sa bazén nachádza priamo na prameni liečivej minerálnej vody a jeho účinky sú ešte intenzívnejšie. Regeneráciu si môžete dopriať aj v našom krytom rehabilitačnom bazéne či vírivke Spa, kde sa termálna voda postará o váš relax a obnovu stratenej energie. Čo si rozhodne nemôžte nechať v zóne Spa ujsť, je vitálny svet, ktorý ponúka bylinkovú parnú saunu, špičkové masáže, ozdravujúcu procedúru Rasul či rôzne relaxačné ošetrenia.

              Spa&Aquapark Turčianske Teplice predstavuje unikátne spojenie liečivej turčianskej termálnej vody, zábavy a atrakcií pod jednou strechou a navštíviť ho, stojí určite za to!

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám