()

Júnový pobyt extra výhodne

Hľadáte ideálny spôsob, ako si užiť relax pred letnou sezónou? Potom je pre vás Júnový pobyt EXTRA VÝHODNE v Moderných Kúpeľoch Turčianske Teplice ako stvorený. V tomto blogu vám predstavíme, čo všetko pobyt zahŕňa a prečo by ste si ho mali rezervovať už dnes.

Čo všetko zahŕňa pobyt?

Pivný kúpeľ s ochutnávkou piva

Doprajte si jedinečný zážitok v podobe pivného kúpeľa, ktorý pozitívne pôsobí na telo i myseľ. Vaňa je napustená minerálnou termálnou liečivou vodou, ktorá je obohatená o pivné kvasnice, živiny a minerály. Aby ste mohli okúsiť blahodarné účinky piva aj zvnútra, k pivnému kúpeľu si vychutnáte aj exkluzívne pivo priamo z výčapu.

Lahodné stravovanie formou polpenzie

Stravovanie je neoddeliteľnou súčasťou zdravého životného štýlu, a práve preto na ňu kladieme veľký dôraz. Počas pobytu sa môžete tešiť na chutné raňajky a večere pripravené z čerstvých lokálnych surovín. Okrem reštaurácie Žigmund a Žofia, môžete navštíviť aj kaviareň Maximilián a kaviareň Art caffe. Využívať môžete aj náš Lobby bar, v ktorom podávame alkoholické i nealkoholické nápoje.

Relax v Spa&Aquapark Turčianske Teplice

V cene pobytu je zahrnutý aj 3-hodinový vstup do Spa&Aquapark Turčianske Teplice. V zóne Aquapark sa môžete zabaviť na tobogánoch či v divokej rieke, naopak v zóne Spa si môžete oddýchnuť v Červenom kľudovom kúpeli, v krytom rehabilitačnom bazéne alebo vo vírivke. Kombinácia liečivej vody, jemných bubliniek a masážnych trysiek prináša skvelý oddych pre telo, i myseľ.

Moderné ubytovanie v Moderných kúpeľoch

Naše ubytovacie zariadenia sú navrhnuté tak, aby vám poskytli maximálny komfort a súkromie. Môžete sa ubytovať vo viacerých typoch zariadení a je len na vašich preferenciách, ktorému dáte prednosť. Na výber máte z niekoľkých možností - útulná izba Komfort, priestranný apartmán alebo luxusná izba Deluxe.

Výhodná cena

Posledný, ale zároveň najatraktívnejší dôvod, prečo si vybrať náš júnový pobyt, je jeho výhodná cena. Ubytovanie si môžete zarezervovať už od 80 eur na osobu za noc.  

Využite túto limitovanú ponuku a zažite odpočinok v príjemnom prostredí Moderných kúpeľov za vynikajúcu cenu. Tešíme sa na vás.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám