()

Kde sa ubytovať počas pobytu v Moderných kúpeľoch?

U nás v rámci Medical Spa Turčianske Teplice sa môžete ubytovať vo viacerých typoch zariadení a je len na vašich preferenciách, ktorému dáte prednosť. V tomto článku sa dočítate o rozdieloch medzi jednotlivými typmi ubytovania a nájdete užitočné informácie, ktoré vám pomôžu vybrať tú najideálnejšiu voľbu pre váš relaxačný pobyt v Moderných kúpeľoch.

1. Kúpeľný hotel Royal Palace*****

Potrpíte si na skutočný komfort a luxus? Ak áno, tak jasnou voľbou je práve Hotel Royal Palace*****, kde o vás bude kráľovsky postarané. Historický Hotel Royal Palace***** sa nachádza v meste Turčianske Teplice a predstavuje jedno z najluxusnejších ubytovacích zariadení na Slovensku.

Súčasťou hotela je exkluzívny Restaurant Sissi, ktorý ponúka tradičné recepty z kráľovských kuchýň, ale aj špeciality, ktoré vás prekvapia svojou príťažlivou exotickosťou. Jedálny lístok vytvorili špecialisti na zdravú výživu tak, aby boli jedlá potešením pre zmysly a prinášali jedinečný gastronomický zážitok.

Hotel je prepojený spojovacou chodbou so Spa&Aquaparkom, ktorý sa nachádza v jeho tesnom susedstve. V pohodlí hotelového županu a papučiek si tak môžete užiť všetky jeho bazény a vodné atrakcie.

Moderne zariadené a luxusné vybavenie izieb dodajú vášmu pobytu ten správny punc výnimočnosti. Zostáva už len na vás, či si rezervujte jednolôžkovú, dvojlôžkovú izbu, Royal apartmán alebo Štúdio s terasou.

2. Kúpeľný Hotel Veľká Fatra****

Pokiaľ preferujete komfortné ubytovanie a kvalitné služby Medical Spa na jednom mieste, Hotel Veľká Fatra**** v Turčianskych Tepliciach je tou najlepšou voľbou. 

Moderná kuchyňa ponúka pestrú a kvalitnú stravu, ktorú je možné dokonca prispôsobiť rôznym typom diét. Raňajky, obedy aj večere si môžete vychutnať formou chutných švédskych stolov.

V hoteli sa nachádza plavecký bazén Olympic, do ktorého máte ako ubytovaní hostia voľný vstup. Na liečbu sa využíva termálny bazén s minerálnou vodou, a tiež je možné vyskúšať viacero balneoterapeutických procedúr. Obľúbený Spa&Aquapark sa nachádza cca 100 m od hotela. 

K dispozícii sú jednolôžkové, dvojlôžkové izby, ako i apartmány s krásnym výhľadom na okolitú prírodu.

3. Kúpeľný hotel Veľká Fatra***

Kúpeľný hotel Veľká Fatra*** je cenovo najvýhodnejšie ubytovanie Moderných Kúpeľov Turčianske Teplice.

V priestoroch hotela si môžete užiť služby ako liečebné, balneoterapeutické, či kozmetické procedúry.

Ubytovať sa môžete v dvoch štandardoch ubytovania – Izba Basic, ktorá je v základnom vybavení (kúpeľňa, balkón, chladnička) alebo Izba Basic+ s výhľadom na kúpeľný park (kúpeľňa, sušič vlasov, minibarová chladnička, TV, rádio, telefón, čajový a kávový servis na izbe, župan.)

Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek typ ubytovania, veríme, že si pobyt v Moderných kúpeľoch Turčianske Teplice užijete a doprajete si maximálny oddych. Tešíme sa na Vašu návštevu.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám