()

Kúpeľný hotel Royal Palace*****

Päťhviezdičkový hotel Royal Palace***** sídliaci v Zlatých Kúpeľoch Turčianske Teplice sa zaraďuje k najluxusnejším hotelom na Slovensku. Okrem toho, že jeho názov hrdo nosí v logu päť zlatých hviezdičiek, je tým pravým miestom pre oddych od uponáhľaného sveta a každodenných povinností.

Práve tu, v očarujúcej atmosfére čias dávno minulých si užijete kráľovský relax najvyššieho štandardu a k tomu vás bude liečiť vzácna termálna minerálna voda. História jedinečného kúpeľného hotela Royal Palace***** siaha až do roku 1885, kedy bola postavená historická budova Modrého kúpeľa, dnešný Royal Bath, ktorá sa dnes zaraďuje medzi kultúrne pamiatky. Jeho výnimočnosť podčiarkuje aj fakt, že stojí priamo na piscine – prameni termálnej minerálnej vody, ktorá sa používa k čiastočným alebo celkovým kúpeľom, ale aj k pitným kúram.  Naša termálna minerálna voda lieči predovšetkým ochorenia pohybového aparátu, urologické, nervové, ale aj gynekologické ochorenia. Vďaka oddychu v minerálnom kúpeli s teplotou 34-38°C sa budete cítiť zrelaxovane plní energie.

Unikátnosť kúpeľného hotela Royal Palace***** podčiarkuje aj Inštitút kardiovaskulárnej rehabilitácie INCARE, ktorý sa nachádza priamo v priestoroch. INCARE je moderné zdravotnícke zariadenie zameriavajuce sa na skvalitnenie života pacientov, ktorí trpia ochoreniami srdca a kardiovaskulárneho aparátu. Zdravotníci pristupujú ku každému návštevníkovi individuálne a vďaka špičkovej diagnostike tak vedia naordinovať pobyt ušitý presne na mieru.

Kúpeľný hotel Royal Palace***** ponúka služby na tej najvyššej úrovni, špičková gastronómia, ktorú Restaurant Sissi ponúka, je dokonalým zážitkom pre každého milovníka dobrého jedla. Šéfkuchár Miloš Šichman dokáže perfektne prepojiť moderné trendy s pôvodnou kuchyňou habsburského dvora. Každé jedno jedlo, ktoré návštevník dostane, je iné, originálne a precízne vyzdobené. Navštívte náš kúpeľný päťhviezdičkový hotel Royal Palace*****, nechajte sa rozmaznávať a cíťte sa ako králi.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám