()

Masáž lávovými kameňmi

Jedna z najobľúbenejších masážnych techník, ktorá bola využívaná už pred stáročiami, má úžasnú schopnosť absorbovať, uchovávať a postupne uvoľňovať teplo. Doprajte si zaslúženú dávku oddychu v podobe masáže lávovými kameňmi u nás v Zlatých Kúpeľoch Turčianske Teplice a vaše telo sa vám poďakuje.

V čom spočíva masáž lávovými kameňmi?

Podstatou terapie je ukladanie nahriatych lávových kameňov na presne určené body na ľudskom tele. Kamene, ktoré sa pri tejto procedúre používajú majú veľmi silné energetické vyžarovanie a pri kontakte s pokožkou uvoľňujú kovové ionty. Ich sila pochádza priamo z krátera sopky, kedy bola horúca hmota vyvrhnutá na povrch a následne ochladená, čím sa v kameni uzavreli liečivé energetické vibrácie. Pri procedúre sa hladké kamene nahrievajú v horúcej vode a potom sa nimi telo masíruje alebo sa iba prikladajú. Miesta, na ktoré sa kamene ukladajú majú svoje opodstatnenie a nachádzajú sa napríklad na chrbte, chodidlách alebo šiji. Práve týmito miestami prechádzajú takzvané energetické cesty, meridány, ktoré spôsobujú rôzne zdravotné ťažkosti a práve kvôli ich zablokovaniu sa človek cíti unavený, podráždený a bez energie. Masáž lávovými kameňmi vás dokonale vzpruží a po 90 minútach takéhoto odpočinku bude váš organizmus úplne zregenerovaný.

Pre koho je procedúra vhodná?

Vďaka tomu, že skvele uvoľňuje svalstvo a odstraňuje bolesť je masáž lávovými kameňmi vhodná po úrazoch alebo pri chronických reumatických problémoch. Masáž pôsobí antistresovo, preto ju vyhľadávajú aj ľudia pracujúci na vedúcich pozíciách, ktorí sú vystavovaní každodennému stresu a psychickému nátlaku. V prípade, že trpíte nespavosťou a nedokážete sa sústrediť, uvoľnenie v podobe našej unikátnej procedúry vám len prospeje.

Aké účinky má masáž lávovými kameňmi?

Blahodarná procedúra, ktorú ponúkajú Kúpele Turčianske Teplice má vynikajúce estetické účinky. Zlepšuje tonizáciu svalstva, dekoltu a poprsia a navyše pôsobí proti celulitíde. Čo z toho vyplýva? No predsa to, že zatiaľ čo vy relaxujete a dopĺňate pozitívnu energiu, vaše telo naberá na kráse a zároveň zásobuje tkanivá výživovými látkami.

Účinky masáže lávovými kameňmi poznali už aj naši predkovia. Skombinujte oddych v turčianskej termálnej minerálnej vode a masážne procedúry, ktoré naše Zlaté Kúpele ponúkajú a naberte množstvo nových síl do pracovného aj osobného života.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám