()

Medová masáž

Už starí Egypťania vedeli o liečivých účinkoch medu a o jeho blahodarnom pôsobení na zdravie človeka. Dokonca aj samotná Kleopatra milovala med a to práve pre jeho zázračné účinky na telo a krásu. Práve medová masáž je jednou z možností ako sa nechať týmto zázrakom liečiť aj v Zlatých Kúpeľoch Turčianske Teplice .

V čom spočíva medová masáž?

Ako už samotný názov naznačuje, pri medovej masáži sa na pokožku aplikuje namiesto masážneho oleja med, ktorí sa používa zásadne prírodný, bez chemických prísad, škrobov či trstinového cukru. Taktiež sa nanáša teplý a preto sa ľahšie vstrebáva do pokožky a veľmi účinne ju vyživuje. Daná procedúra využíva tiež striedanie rôznych masážnych techník, čo má za následok lepší prietok a cirkuláciu krvi. Výsledkom medovej masáže je teda nie len uvoľnené svalstvo, ale aj vlhkejšia a jemnejšia pokožka a telo zbavené toxínov.

Aké účinky má medová masáž?

Med je jednou z tzv. superpotravín, nakoľko okrem veľmi vyváženého obsahu cukrov obsahuje aj vysoké množstvo vitamínov, minerálov a liečivých látok s antibakteriálnymi a antioxidačnými účinkami. Procedúra medovej detoxikácie využíva práve schopnosť medu viazať na seba toxíny a tak ich vyťahovať z tela von, čo má za následok celkové ošetrenie a regeneráciu tela. Stimuluje neaktívný nervový systém a krvný obeh, obnovuje prirodzenú samočistiacu schopnosť organizmu a tým spúšťa v tele ozdravné procesy.

Pre koho je procedúra vhodná?

Medová masáž je vhodná predovšetkým pre ľudí, ktorí potrebujú zregenerovať a posilniť oslabený či unavený organizmus. Ide o detoxikáciu, ktorú môže podstúpiť naozaj každý, bez ohľadu na pohlavie či vek. Blahodarne pôsobí najmä na ľudí, ktorí trpia tzv. civilizačnými ochoreniami, ktoré súvisia s nedostatočným pohybom a nezdravým životným štýlom.

Príďte k nám do Turčianskych Teplíc a presvedčte sa sami, že medová masáž je skutočne skvelou a účinnou voľbou.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám