()

Oxygenoterapia

Nie je nič lepšie ako zhlboka sa nadýchnuť a cítiť príval čerstvého vzduchu. Pre tento pocit však nemusíte chodiť na hory alebo do prírody. Stačí prísť k nám do Zlatých Kúpeľov a vyskúšať blahodarnú procedúru zvanú Brasil oxygen.

Ide o kyslíkovú terapiu, pri ktorej sa vdychuje zvlhčený vzduch obohatený kyslíkom, ktorý je vyrobený prístrojom Oxymat. Zvýšený prívod kyslíka pomáha k lepšej obranyschopnosti organizmu, okysličuje krv a dodáva tak väčšiu dávku kyslíka do tkanív, vďaka čomu budete vyzerať mladšie.

 

Pre koho je kyslíková terapia Brasil oxygen vhodná?

Liečba kyslíkom sa odporúča najmä ľuďom, ktorí trpia ochoreniami srdca alebo pri chronických ochoreniach dýchacích ciest, akými sú napríklad astma alebo bronchitída. Vyhľadávajú ju často ľudia v náročných profesiách, kde psychická záťaž často prekonáva tú fyzickú. V prípade, že ste každodenne vystavovaný stresovým situáciám a máte pocit, že vám ide doslova vybuchnúť hlava, náš 95%-ný kyslík upokojí váš nervový systém, mozgové bunky budú zregenerované a zvýši sa koncentrácia vašej mozgovej činnosti. Oxygenoterapia je ideálna aj pre tehotné ženy, keďže dostatok kyslíka, ktorý je pre matku, zlepší obeh krvi a tým aj výživu plodu. Navyše, ak bude mať plod prísun čistého kyslíka, zvýši sa tým jeho IQ a imunita.

Ako prebieha procedúra Brasil oxygen?

Mimoriadne účinná 50 minútová terapia je založená na vdychovaní kyslíka prostredníctvom nosnej kanyly, ktorú máte nasadenú na tvári. Jej účinky sú postupné: do 20 min. od začatia terapie sa zvyšuje koncentrácia mozgovej činnosti, do 30 min. okysličuje kĺby a do 50 min. pôsobí detoxikačne a odbúrava toxíny z organizmu. Naša 50 minútová terapia Brasil oxygen sa vyrovná dvojtýždňovému pobytu na horách a jej účinky sa prejavia na organizme takmer okamžite a to najmä tak, že sa budete po nej cítiť doslova nabitý energiou.

            Navštívte nás a presvedčte sa o tom, že naša blahodarná dobíjačka energie vám napomôže zbaviť sa nejedného zdravotného problému.

 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám