()

Prečo navštíviť kúpele?

Priznajte sa, kto nemá rád masáž, oddych vo vírivke či horúcom bazéne? „Vypnutie“ od každodenných povinností padne vhod snáď každému. Nie je však relax ako relax. Kúpeľná liečba v Turčianskych Tepliciach návštevníkom neprináša iba obyčajný wellness, ktorý nájdu v každom hoteli. 

Vzácna liečivá termálna minerálna voda, ktorá dokáže pri kombinácií s niekoľkými procedúrami pomôcť po úraze či dlhodobom ochorení.

Aké sú výhody kúpeľnej liečby?

Najväčšou výhodou Zlatých kúpeľov Turčianske Teplice je neodmysliteľne termálna minerálna voda, ktorá má dokázateľne širokospektrálne liečivé účinky. Pomáha pri ochoreniach pohybového aparátu, lieči tráviace, urologické, gynekologické či onkologické ochorenia. Turčianska voda však nie je len na kúpanie. Pre vysoký obsah vápnika, horčíka a fluóru je minerálna voda z Turčianskych Teplíc veľmi vhodná aj na pitné kúry, ktoré pôsobia proti osteoporóze a viacerým typom obličkových kameňov a črevným ťažkostiam. Jej pitie môže pomôcť pri zápaloch prostaty, pretože obsahuje veľa vápnika a magnézia, ktoré pôsobia protizápalovo a protialergicky.

Ďalším pozitívom je zaručene to, že všetky procedúry, ktoré absolvujete sú odporučené lekárom na základe vášho zdravotného stavu. Neustála prítomnosť lekára v kúpeľoch a možnosť konzultácie s ním stavia kúpeľnú liečbu do jednoznačného popredia na rozdiel od wellnessu.

Každá z procedúr pôsobí nielen relaxačne, ale najmä liečivo na váš celkový stav a organizmus. Účinky kúpeľnej liečby sa dostavia u každého pacienta inak, väčšinou to však býva do dvoch týždňov. Pri niektorých procedúrach ako masáže alebo vodoliečba sú účinky okamžité. Výsledky liečby v zariadeniach Zlatých kúpeľov Turčianske Teplice za posledné desaťročia ukazujú opodstatnenosť kúpeľnej liečby. Štatistické údaje z týchto rokov potvrdzujú viac ako 90%-nú úspešnosť liečby, predovšetkým u pacientov s chronickými ochoreniami – hlavne pohybového aparátu.

Neváhajte a navštívte Zlaté Kúpele, ktoré ponúkajú okrem kúpeľných pobytov aj zábavu v liečivom Spa&Aquaparku a doprajte si relax, za ktorý sa vám odvďačí nielen vaše telo, ale aj myseľ.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám