()

Prečo navštíviť Moderné Kúpele Turčianske Teplice?

Unikátna termálna liečivá voda, nádherné okolie, relax, dobré jedlo, bohatý kultúrny a spoločenský život… tým všetkým dýcha kúpeľná atmosféra v Moderných kúpeľoch Turčianske Teplice. V tomto článku sme pre vás spísali niekoľko dôvodov, prečo navštíviť Moderné kúpele.

1. Tradícia a poloha

Moderné Kúpele Turčianske Teplice patria k najstarším slovenským kúpeľom s jedinečnou polohou. Ležia priamo na tektonickom zlome na tzv. piscine, priamo na prameni termálnej minerálnej vody. Dva bazény (Ľudový a Červený kúpeľ) sú umiestnené priamo na minerálnych žriedlach.

2. Unikátna liečivá voda

Unikátna turčianska termálna minerálna voda je bohato mineralizovaná. Najmä vďaka vysokému obsahu vápnika, horčíka a fluóru liečivé účinky na ochorenia pohybového aparátu, obličiek a močových ciest ale aj ochorenia urologické, nervové či gynekologické. V jednom jej litri sa nachádza až 1524 mg minerálnych látok a jej teplota sa na prameni pohybuje od 43 do 46 ° C.

3. Moderné služby

Kvalitná liečivá voda a dlhodobá tradícia sú pevným základom, no práve služby robia z kúpeľov nezabudnuteľný zážitok. Okrem kúpeľnej starostlivosti si môžete vychutnať jedinečnú gastronómiu od šéfkuchárov a nezabudnuteľné ubytovanie. Ubytovať sa môžete dokonca až v troch rôznych kúpeľných hoteloch – luxusný Kúpeľný hotel Royal Palace*****, moderný Kúpeľný hotel Veľká Fatra****  alebo cenovo najvýhodnejší Kúpeľný hotel Veľká Fatra***.

4. Kvalifikovaný personál

Kvalitný a ústretový personál tvorí srdce kúpeľných služieb. Nájdete tu tím skutočných odborníkov, ktorí sa postarajú o váš pohodlný pobyt a poskytnú širokú škálu kúpeľných procedúr.

5. Nádherné okolie

Turčianske Teplice aj celý región Turca ponúka pestré možnosti pre aktívne trávenie voľného času počas celého roka. Vydajte sa na prechádzku, či turistiku a spoznajte okolie Turčianskych Teplíc. Turiec a okolité regióny majú čo ponúknuť. Už ste videli hrad a rozprávkový les so známymi postavičkami? Ak nie, odporúčame. Pre milovníkov prírody zas odporúčame Mošovce a tamojší parčík  náučný chodník v Turanoch alebo navštívte Tomčany a dajte si krátku cyklotúru na bicykloch.

Veríme, že sme vás presvedčili o tom, že absolvovať kúpeľný pobyt v Moderných kúpeľoch Turčianske Teplice má svoje výhody. Doprajte si oddych a uvidíte, že návšteva kúpeľov je nielen príjemným zážitkom, ale aj investíciou do vášho zdravia a pohody.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám