()

Prečo povedať „áno“ Moderným kúpeľom

Blahodarné liečivé účinky a dokonalý oddych sú to, čo v Moderných kúpeľoch zaručene získate. Ak ešte stále váhate, či ísť do kúpeľov, v tomto článku vám predstavíme hneď niekoľko dôvodov, prečo bude pobyt v Moderných kúpeľoch tou správnou voľbou pre vás.

1.   Unikátna liečivá voda v Turčianskych Tepliciach

Nie každá minerálna voda je aj liečivá. To však neplatí o tej našej! Aby bol minerálny prameň liečivý, musí obsahovať aspoň 1000 mg rozpustených tuhých látok na liter. Turčianska termálna minerálna liečivá voda obsahuje až 1524mg/l, čo v zjednodušene znamená, že má naozaj širokospektrálne liečivé účinky. Dokonca je vhodná nielen na kúpanie, ale aj na pitné kúry. Tak čo, vyskúšate ju?

2.   Široký výber kúpeľných procedúr

Investícia do zdravia je vždy tým najlepším rozhodnutím. U nás v Moderných kúpeľoch máte možnosť vybrať si zo širokého výberu kúpeľných procedúr, ale prísť môžete aj na kúpeľný pobyt. Ak cítite únavu či akékoľvek bolesti, vhodná kúpeľná procedúra vás ihneď nakopne.

3.   Ubytovanie v troch rôznych kúpeľných hoteloch

Vedeli ste, že u nás sa môžete ubytovať dokonca až v troch rôznych kúpeľných hoteloch? Ako prvým je Kúpeľný hotel Royal Palace*****, ktorý je vhodný pre náročných klientov, ktorí majú radi luxus, jedinečnú atmosféru a kvalitné služby. Súčasťou hotela sú aj honosné priestory Royal Bath – pisciny priamo na vývere termálnej vody. Kúpeľný hotel Veľká Fatra**** poskytuje moderné, pohodlné ubytovanie s kvalitnými službami. Ak však hľadáte cenovo najvýhodnejšie ubytovanie, tak Kúpeľný hotel Veľká Fatra*** bude ten pravý pre vás.

4.   Personál, ktorý sa o vás stará

V Moderných kúpeľoch pracujú ľudia, ktorí svoju prácu milujú, a preto sa o vás radi starajú počas celého pobytu. Budete sa tu cítiť ako v bavlnke. Často od našich klientov počúvame, že prístup našich zamestnancov je jedinečný. Proklientsky prístup je pre nás jednoducho dôležitý. 

5.   Historický kúpeľný park

Majestátny historický kúpeľný park sa nachádza hneď vedľa kúpeľov, pričom ide o národnú kultúrnu pamiatku. V parku si môžete prechádzku dopriať počas každého ročného obdobia. Prekvapí vás tu nielen pestrá výsadba domácich a exotických rastlín, ale aj zaujímavé lavičky v rôznych podobách. Tie potešia i mladších návštevníkov.

6.   Kultúrny program

Našou prioritou je, aby ste sa počas kúpeľného pobytu v Moderných kúpeľoch cítili čo najlepšie. Aj preto neustále vymýšľame rôzne kultúrne podujatia, programy či aktivity, ktorými vám pobyt v kúpeľoch spríjemníme. Pozrite si aktuálny program aktivít v kúpeľoch.

Tak čo, poviete už svoje „áno“ Moderným kúpeľom? Príďte sa o kvalite našich kúpeľných procedúr a služieb presvedčiť sami. Doprajte si oddych a uvidíte, že už po pár hodinách v turčianskej liečivej vode sa budete cítiť ako znovuzrodený.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám