()

Prečo si vybrať dokonalý kráľovský pobyt v Zlatých kúpeľoch?

Dokonalý relax a zaslúženú pohodu si najlepšie užijete s niekým blízkym. Či už to bude partner alebo niekto z rodiny, spoločne si užijete nielen účinky turčianskej termálnej minerálnej liečivej vody, ale aj prechádzky v kúpeľnom parku či posedenia pri kávičke alebo dobrom jedle. 

ČO LIEČIME V ZLATÝCH KÚPEĽOCH TURČIANSKE TEPLICE?

U nás v kúpeľoch liečime veľké množstvo ochorení a zdravotných ťažkostí. Pri liečbe dbáme na to, či ide o dospelého alebo o dieťa, na základe čoho sa prispôsobujú aj metódy a postupy liečby. Liečime najmä ochorenia pohybového ústrojenstva, obličiek a močových ciest, choroby z povolania, ale tiež aj onkologické choroby a ženské problémy.

AKÉ SÚ VÝHODY POBYTU U NÁS?

Obrovskou výhodou našich kúpeľov je jednoznačne termálna minerálna voda, ktorá má preukázateľné širokospektrálne liečivé účinky. A dokonca nie je len na kúpanie. Jej vysoký obsah vápnika, horčíka a fluóru z nej robia vodu vhodnú na pitné kúry. Tie sa aplikujú pri črevných ťažkostiach, problémoch s obličkami a tiež pri zápaloch prostaty. Je to aj

Veľkou výhodou pobytov je aj to, že všetky procedúry u nás sú odporúčané lekárom na základe vášho aktuálneho zdravotného stavu.

Neviete aký pobyt je pre vás vhodný? Vybrať si môžete zo širokej ponuky pobytov, no my vám odporúčame využiť niektorý z našich kráľovských pobytov, počas ktorého zažijete prvotriednu starostlivosť a luxus.

PREČO SA UBYTOVAŤ V HOTELI ROYAL PALACE*****?

Luxusný hotel Royal Palace***** v štýle art deco poteší každého náročnejšieho hosťa. Hotel v sebe ukrýva časť histórie, pričom disponuje vkusnými priestormi. Štýl art deco sa vyznačuje typickými črtami, ktorými sú odvážne farebné kombinácie,  symetrické a výrazné geometrické vzory, vysoko lesklé alebo kožené materiály, množstvo zrkadiel a kovových materiálov a tiež mramorové podlahy.

Okrem nádherného štýlu a kráľovského prostredia, Hotel Royal Palace***** poteší aj tých, ktorí si potrpia na kvalitnej gastronómií. Tú si vychutnáte v našej Restaurant SISSI, ktorá je dokonalým príkladom pre každého milovníka jedla. Náš šéfkuchár vás tu zážitkom z jedla rozmazná ako kráľov – prepája pôvodnú kráľovskú kuchyňu s modernými trendami vo varení.

Kráľovské rozmaznávanie zažijete aj vďaka INCARE – inštitútu kardiovaskulárnej rehabilitácie, ktoré sa nachádza priamo v hoteli. Ide o moderné zdravotnícke zariadenie, ktorého účelom je skvalitniť život ľuďom s ochorením srdca a kardiovaskulárneho aparátu. Každému návštevníkovi sa naši špecialisti venujú individuálne a podľa toho posudzujú aj váš zdravotný stav.  

Využite letné obdobie na kráľovskú regeneráciu. Neváhajte a príďte sa do Zlatých kúpeľov v Turčianskych Tepliciach presvedčiť o kvalite kúpeľných procedúr a služieb. Odvďačí sa vám nielen telo a myseľ, ale tiež strávite čas so svojimi blízkymi.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám