()

Spojenie relaxu a zábavy v Spa&Aquapark

Ste milovníkom oddychu, avšak vaše ratolesti si chcú užiť deň plný zábavy? Spa&Aquapark predstavuje pre vás jedinečnú možnosť. Areál ležiaci na okraji krásneho kúpeľného parku v Turčianskych Tepliciach disponuje unikátnym spojením liečivej turčianskej termálnej vody a atrakcií pod jednou strechou, ktoré ulahodia aj náročným požiadavkám.

Plavecký a masážny zážitok si môžete užiť v bazéne s teplotou 28°C, ktorý ponúka hydromasážne trysky, chrliče vody a plavecké dráhy. Vzájomné prepojenie relaxu a športovej aktivity je ideálnou voľbou pre tých, ktorí nevyhľadávajú adrenalínové zážitky. Pre rodinnú zábavu sme pripravili divokú rieku s hojdacím zálivom pod holým nebom a vodné delo, ktoré sa nachádzajú v atrakčnom bazéne. Na vyšantenie slúži aj dúhová šmykľavka určená pre malých i veľkých. Deti si prídu na svoje v tobogane Movie, ktorého jazda je spestrená premietaním pohybujúcich sa morských tvorov. Ak ste odvážnejší, neváhajte skúsiť Kamikadze tobogan, kde vám strmý sklon rozprúdi krv v žilách. Prístav pirátskej lode s pokladom je ukrytý v hlbinách nášho areálu, kde sa môžete prísť schovať pred nepriaznivým počasím. Masážne trysky a svetelné efekty vo vírivke vás s radosťou privítajú na ostrove pokladov.

Spa&Aquapark je tu pre vás v ktoromkoľvek ročnom období, za každého počasia. Či už sa tešíte na aktívny alebo pasívny relax, u nás sa nudiť určite nebudete a veríme, že si prídete na svoje. Po pár hodinách v našom areáli sa budete cítiť oddýchnutý a plný energie. 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám