()

Thajská masáž – v čom spočíva a aké sú jej účinky?

Čo je thajská masáž ?

Thajská masáž je tradičný liečebný systém, ktorý vznikol v Thajsku (jej korene siahajú až približne 2 500 rokov dozadu). Ide o jedinečný typ masírovania tela a svalov, ktorý je charakteristický naťahovaním tela a intenzívnou hĺbkovou bodovou masážou. Pri thajskej masáži terapeutka používa jemný tlak na energetické dráhy tela, čo postupne uvoľňuje napätie v svaloch.

V súčasnosti sú všeobecne známe aj thajské aromaterapeutické masáže za použitia prírodných masážnych olejov. Pri týchto masážach je dôležitá čistota olejov, teda ich prírodné zloženie.

 Výhody thajskej masáže:

  • zlepšuje flexibilitu a rozsah pohybu;
  • pomáha pri bolestiach chrbta;
  • posilňuje imunitný systém;
  • zlepšuje krvný obeh;
  • pomáha k správnemu držaniu tela;
  • podporuje cirkuláciu krvi.

Viacero súčasných prieskumov preukázalo, že thajská masáž má veľa zdravotných benefitov. Aj preto môžete objaviť kúzlo thajských masáží v Moderných kúpeľoch Turčianske Teplice.

Vybrať si môžete z Thai Spa ponuky:

1. Aroma massage

Aromatická thajská olejová masáž je relaxačná masáž celého tela. Pri tejto harmonizujúcej masáži sa používajú aromatické oleje, ktoré vyživujú telo a zvláčňujú pokožku.

2. Facial Massage

Masáž tváre má zo všetkých masáží najväčšie relaxačné účinky predovšetkým na centrálnu nervovú sústavu. Pomáha oddialiť proces starnutia, zlepšuje krvný obeh, elasticitu, uvoľňuje stres a napätie.

3. Reflexology Foot Massage

Reflexná masáž chodidiel je ideálna pre odľahčenie nôh po ich celodennom namáhaní. Zvlášť ju ocenia tí, ktorí v zamestnaní veľa chodia alebo stoja. Prináša odstránenie pocitov ťažkosti a únavy nôh.

4. Hot Oil

Základom masáže horúcim olejom sú horúce aromatické oleje, ktoré sa nanášajú na telo. Počas masáže horúcim olejom sa z tela vyplavujú toxíny a odpadové látky a zvyšuje sa produkcia bielych krviniek a tým sa posilňuje imunitný systém.

Vychutnajte si blahodarné účinky thajskej masáže priamo na vlastnej koži v Moderných kúpeľoch Turčianske Teplice. Tešíme sa na vašu návštevu.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám