()

Turčianska Zlatá Kúra

        Zlato už od dávnych čias láka pozornosť ľudí svojím jedinečným sfarbením a leskom a to až do takej miery, že sa z tohto obyčajného kovu stal znak bohatstva a luxusu. Po celé stáročia zdobili zlaté šperky zovňajšok kráľov, cisárov a vplyvných ľudí celého sveta. Ak by sme si však mysleli, že zlato je výhradne záležitosťou šperkovníctva, boli by sme na omyle. V Zlatých Kúpeľoch Turčianske Teplice sme našli totiž oveľa cennejšiu vlastnosť tohto vzácneho kovu, ktorou sú jeho jedinečné liečivé a omladzujúce účinky.  

V objatí zlata

        Vo chvíli, keď si ľahnete do vane plnej turčianskej termálnej minerálnej vody sa budete cítiť naozaj uvoľnene, ale to je nič oproti tomu, keď vám do vane terapeutka nasype čiastočky pravého zlata. Vtedy sa budete totiž cítiť doslova kráľovsky! Zlato využívané pri liečbe regeneruje pokožku, zlepšuje jej prekrvenie a navyše omladzuje. Vzácnosť a liečivé účinky sú pri terapii znásobené pôsobením turčianskej liečivej vody a najmä vďaka tejto kombinácii je Zlatý kúpeľ skutočnou raritou. Celej procedúre pridáva na výnimočnosti Zlatý zábal, ktorý pomáha po kúpeli čiastočkám zlata spolu s minerálmi prenikať hlboko do vášho tela.

Zatvorte oči a dovoľte zlatu omladiť vás

        Turčianska zlatá maska je luxusná procedúra, ktorú nenájdete nikde inde na Slovensku, ba dokonca ani vo svete. Prečo je taká unikátna? Najmä kvôli tomu, že čisté 24-karátové zlato nanášané na pleť vytvorí masku, ktorá dokáže vyhladiť vrásky a hydratuje 10-násobne viac ako kyselina hyalurónová, navyše je oveľa elastickejšia v porovnaní s maskou z kolagénu. Čo to v preklade znamená? Jednoducho to, že po absolvovaní tejto jedinečnej procedúry budete vyzerať naozaj rozžiarenejšie a o poznanie mladšie. Dôležitou poznámkou je aj fakt, že účinok masky vydrží až tri týždne, čo je neporovnateľne dlho oproti účinkom akýchkoľvek iných pleťových masiek. Na to, aby vaša pleť absorbovala čo najväčšie množstvo zlata, používame špeciálne oleje, ktoré spolu so zlatom vmasírujeme do pokožky. Zlatá masáž dokonale uvoľní celé telo a počas 60 minút bezpochyby zabudnete na všetok stres každodenných povinností.

Nazdravie, priatelia!

        To, že zlato dokáže zázraky na pleti už viete, ale vedeli ste o tom, že sa dá aj konzumovať? Nemusíte byť nijaký hltač ohňa, skla alebo iných nekonzumovateľných produktov a predsa dokážete jesť zlato. Zlatá pitná kúra obsahuje likér, turčiansku minerálnu vodu a čiastočky zlata. Takýto životabudič je podávaný v zlatých pohároch a môžete ho piť napríklad aj počas Zlatého kúpeľa. Jedinečná liečba zlatom, ktorú nájdete výhradne u nás vám umožní nielen cítiť sa ako najdôležitejší člen kráľovského dvora, ale taktiež vám prinesie skvelé uvoľnenie, ktoré si predsa zaslúžime všetci.

 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám