()

Unikátne masážne techniky

Text

Turčianske Teplice nie sú len obyčajným kúpeľným mestom. Tento čarovný kút Slovenska skrýva množstvo tajomstiev, ktoré ho robia doslova zázračným. Medzi ne patria jednoznačne aj Turčianske termálne minerálne pramene, ktorých blahodarnú silu poznajú ľudia odpradávna. Vedeli ste však, že Zlaté Kúpele ponúkajú svojim návštevníkom omnoho viac ako len vodoliečbu?

 

Uvoľnenie a prekrvenie svalstva je to, čo potrebuje každý z nás. Nemusíte byť len po úraze alebo veľkom športovom výkone, relaxovať potrebujú všetci. Naše kúpele preto ponúkajú široké spektrum unikátnych masážnych techník, ktoré vás zregenerujú od hlavy až po päty.

 

Indická masáž hlavy nenesie cudzokrajný názov len tak náhodne. Výnimočná masážna technika je založená na prastarom ajurvédskom liečebnom systéme, ktorý je označovaný ako medicína zdravia a dlhovekosti. Masér sa na úvod sústreďuje na šiju a ramená, prechádza na krk a nakoniec na hlavu. Takéto detailné a postupné rozmasírovanie účinne pôsobí na pokožku, čo má za následok prekrvenie, ktoré podporuje rast a zosilnenie vlasov. Je taktiež známe, že táto masážna technika pozitívne pôsobí aj proti migréne a dokonca odstraňuje pískanie v ušiach.

Čo by ste povedali na sladkú a príjemnú masáž, ktorá zbavuje telo toxínov? Medová masáž využíva všetky liečivé účinky tejto zlatistej tekutiny a spája ich s dotykovou terapiou. Med, ktorý je nanášaný na chrbát „vysáva“ z hĺbky telesných tkanív všetky škodliviny a usadeniny, ktoré sa v tele nahromadili v priebehu života. Pri tejto masážnej technike dochádza k postupnému vyplavovaniu všetkých nechcených látok z tela, odporúča sa po jej absolvovaní piť dostatočné množstvo tekutín. Medová masáž je vhodná pre ľudí, ktorí majú sedavé zamestnanie a nemajú počas dňa dostatok pohybu.

Poslednou z masážnych techník, ktoré vám priblížime je masáž lávovými kameňmi. Lávové kamene majú úžasnú schopnosť udržiavania tepla, vďaka čomu sú využívané pri masáži, kedy sa uvoľňuje príjemné teplo a prináša telu množstvo pozitívnych účinkov. Jedným z pozitív je aj stimulácia lymfatického systému a prekrvenie organizmu alebo uvoľnenie svalstva. Masáž lávovými kameňmi dokonca zmenšuje opuchy a zápaly po zraneniach a má aj svoje estetické účinky, čomu sa potešia najmä dámy, pretože pôsobí proti celulitíde.

Naše kúpele ponúkajú svojim návštevníkom viac ako dvadsať druhov masážnych techník, ktoré uvoľnia a zregenerujú každú časť vášho tela. Špecializovaní maséri sú naozaj majstri vo svojom odbore a svojou profesionalitou sa snažia o to, aby bol každý, kto príde na masáž stopercentne spokojný.

 

 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám