()

Zlaté Medical Spa

Zlaté kúpele Turčianske Teplice patria bezpochyby k jedným z najunikátnejších liečebných zariadení na Slovensku. Vysoká kvalita našich služieb je garantovaná viacerými celosvetovo uznávanými certifikátmi a zároveň potvrdená nespočítateľným množstvom našich spokojných klientov, ktorí sa k nám opätovne vracajú.

No nie len vysoká kvalita služieb, ale aj unikátna liečivá voda, poloha či tradícia, ktorú Zlaté kúpele Turčianske Teplice nesú, sú kľúčové. Naše kúpele patria k najstarším slovenským kúpeľom s jedinečnou polohou – ležia priamo na piscine, teda priamo na prameni termálnej minerálnej vody. Turčianska termálna minerálna voda obsahuje nadštandardne vysoké množstvo minerálov, čo z nej robí jednu z najviac celkovo mineralizovaných vôd nielen na Slovensku. Tiež má dokázateľne liečivé účinky na ochorenia pohybového aparátu, urologické, nervové a gynekologické ochorenia.

Zlate kúpele sa však hrdo pýšia aj niečím ďalším, a to novým Medical Spa označením služieb a starostlivosti, ktoré sú klientom poskytované. Medical SPA nadväzuje na vzácnu tradíciu kúpeľníctva, ktorá siaha až do roku 1281 a zároveň spája ubytovacie zariadenia v liečebných domoch, liečebné služby a oddychovú kúpeľnú zónu do jedného celku. Pri návšteve Zlatých kúpeľov môžete využiť veľké množstvo ponúkaných služieb tej najvyššej úrovne prevádzaných vo viacerých prevádzkach celého kúpeľného areálu.

O Medical Spa môžeme taktiež povedať, že potvrdzuje medicínsky rozmer ponúkaných kúpeľných služieb. V našich kúpeľoch zaručujeme profesionálnu zdravotnú starostlivosť, založenú na najnovších poznatkoch s využitím najmodernejších diagnostických prístrojov a liečebno-preventívnych postupov.

Príďte sa do Zlatých kúpeľov v Turčianskych Tepliciach presvedčiť o špičkovej kvalite našich kúpeľných procedúr a služieb, a staňte sa tak aj vy jedným z našich spokojných klientov.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám