()

Zlato ako liečiteľ

Už od nepamäti zdobilo zlato šperky vplyvných ľudí, kráľov a cisárov z celého sveta. Vyznačovalo sa ako znak bohatstva a luxusu. Avšak, oveľa cennejšie využitie tohto vzácneho kovu, ktorý disponuje jedinečnými vlastnosťami, sa našlo v liečiteľstve. Unikátne liečebné procedúry v Zlatých Kúpeľoch pripravené na mieru pre ženy i mužov vám dokážu, že zlato naozaj lieči.

Blahodarné liečivé účinky spojenia jedinečnej turčianskej minerálnej vody a pravého 24-karátového zlata sa tradujú už od roku 1281. Zlato je čistý prírodný minerál, ktorý je netoxický. Doposiaľ nie sú známe žiadne interakcie s inými liekmi a je nadmieru znášaný ľudským organizmom. Práve preto kúpele vytvorili jedinečné kúry obsahujúce množstvo zdravotných benefitov a účinkov najmä na pokožku.

Účinky zlata na pokožku

  • dodáva pleti vláčnosť
  • redukuje vrásky
  • znižuje výskyt pigmentových škvŕn
  • spevňuje, vyhladzuje a zjemňuje pleť
  • podporuje mikrocirkuláciu a regeneračné procesy
  • posilňuje jej obranyschopnosť a dlhodobú hydratáciu

Pomocou zlata sa liečia nie len vizuálne, ale aj zdravotné problémy. Zlato má vyrovnávací a harmonizujúci účinok na všetkých úrovniach tela, mysle a vedomia. Používa sa na zlepšenie duševnej úrovne, emočného stavu a schopnosti koncentrácie. Účinky sú znásobené pôsobením turčianskej liečivej vody, vďaka ktorej sa táto procedúra stáva skutočnou raritou.

Jedinečná liečba zlatom, ktorú nájdete výhradne u nás, vám umožní nielen cítiť sa ako najdôležitejší člen kráľovského dvora, ale taktiež vám dokonale uvoľní celé telo. Po absolvovaní tejto procedúry budete bezpochyby vyzerať o poznanie mladšie a plná energie. Príďte si oddýchnuť a vychutnať zaslúženú kráľovskú procedúru do Turčianskych Zlatých Kúpeľov. Tešíme sa na vás!

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám