()

Zohrejte vaše telo v Zlatých kúpeľoch

V týchto chladných a tmavých dňoch sa zvyšuje riziko ochorenia dýchacích ciest, hrozí prechladnutie, chrípka a kašeľ. Chcete im konečne tento rok predísť a byť zdravý ako ešte nikdy? Tento rok neochoriete napríklad vďaka tomu, že si doprajete oddych v Zlatých kúpeľoch Turčianske Teplice a nabijete vašu obranyschopnosť.

Prečo si vybrať práve kúpele?

Už naši predkovia využívali termálne vody a rôzne bahná pre ich liečebné účinky. Slovensko má ten dar, že sa tu nachádza hneď niekoľko termálnych prameňov. A keď ich poznali a využívali už v minulosti, prečo ich nevyužívať aj v prítomnosti? 

Aký je význam liečebných pobytov?

Turčianska termálna minerálna liečivá voda pôsobí blahodarne na fyzickú kondíciu a tiež na psychiku. A práve preto sa oplatí zohriať vaše telo v kúpeľoch. Či už zvolíte len krátky víkendový pobyt alebo dlhší, tak vaše telo sa vám poďakuje. Najmä v prípade, že máte veľa plánov, povinností a stresu. Takáto forma oddychu vám prospeje. Kúpeľná liečba zahŕňa niekoľko postupov, v ktorých dominujú najmä:

  • vodoliečba,
  • termoterapia,
  • liečba zlatom,
  • masážne procedúry,
  • fyzioterapia,
  • sauna,
  • a tiež elektroliečba a plynové procedúry. 

Pobyt v kúpeľoch sa odporúča po náročných liečbach, operáciách a úrazoch, ale aj pri chronických ochoreniach či vypätých životných situáciách. Pomáhajú nielen zlepšovať zdravotný stav, ale možno ich považovať aj za prevenciu voči mnohým ochoreniam. Tak načo ich návštevu odkladať? Zohrejte vaše telo v kúpeľoch a ponorte sa do liečivej vody.

Okrem kúpeľov zažijete aj relax v prírode či kultúru

Po ozdravných procedúrach v kúpeľoch si môžete voľný čas vyplniť zimnou turistikou či prechádzkami v okolí. Ak tužíte viac po kúsku kultúry, môžete navštíviť centrum mesta, v ktorom sa nachádza množstvo významných pamiatok. Objavíte tu pamätník 1. svetovej vojny a tabule osobností Jozefa Lettricha a Mikuláša Galandu. Navštíviť môžete aj jeho rodný dom, resp. galériu, obsahujúcu stálu expozíciu umelcovej maliarskej tvorby.

Aké výhody zažijete v Zlatých kúpeľoch?

K hlavnej výhode radíme našu termálnu minerálnu vodu, ktorá má preukázateľné širokospektrálne liečivé účinky. Dokonca je vhodná aj na pitné kúry, pretože obsahuje vysoký obsah vápnika, fluóru a horčíka. Tie sú ideálnym pomocníkom pri črevných ťažkostiach, problémoch s obličkami a pri zápaloch prostaty. Všetky procedúry, ktoré u nás absolvujete vám odporučí lekár pri vstupnej prehliadke na základe vášho aktuálneho stavu.

Akýkoľvek kúpeľný pobyt si u nás vyberiete, bude ten správny, pretože ste sa rozhodli zainvestovať do vášho zdravia. A taká investícia je vždy najlepšia. Príďte si zohriať telo do Zlatých kúpeľov a presvedčte sa sami o kvalite kúpeľných procedúr a služieb.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám