()

Zóna pre milovníkov wellness

Čoraz viac ľudí kladie dôraz na svoje telesné i duševné zdravie. Počas namáhavých dní plných stresových situácií je potrebné si vyhradiť čas sám seba a doplnenie chýbajúcej energie. Jedinečnú možnosť na oddych predstavuje aj areál Spa&Aquapark na okraji krásneho kúpeľného mesta Turčianske Teplice.

Celoročne otvorený komplex pozostáva z dvoch hlavných častí – zóna Spa a Aquapark. V súčasnosti prebieha rekonštrukcia relaxačných priestorov, ale verte, že milovníci wellness si už čoskoro prídu na svoje. Unikátna liečivá termálna voda s vysokým obsahom minerálnych látok a moderne prerobené priestory vytvoria dokonalú atmosféru na zaslúžený oddych. K dispozícii vám bude Červený kľudový bazén i Ľudový rehabilitačný bazén s množstvom vodných chrličov a masážnych trysiek. Ak preferujete bublinky a jemné trysky, neváhajte využiť našu vírivku. Vďaka minerálnym látkam ukrytých vo vode si nielen oddýchnete, ale aj výrazne posilníte pohybové a močové ústrojenstvo.  

Súčasťou areálu bude aj vitálny svet, ktorého ponuka bude obsahovať špičkové masáže, rôzne relaxačné zábaly a ozdravujúcu kúru Rasul, ktorá kombinuje účinky viacerých procedúr (celotelová bahenná maska, suchá sauna, parná sauna). Veríme, že po pár hodinách strávených v našom centre sa budete cítiť oddýchnutý a plný energie.

Ďakujeme za vašu trpezlivosť pri rekonštrukcii Spa zóny. Už čoskoro budete môcť navštíviť a na vlastné oči uvidieť nové moderné priestory navrhnuté pre váš maximálny relax a komfort. Tešíme sa na vás!

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám