()

Bezpečné miesto pre vašu dovolenku

Po uplynulom víkende sa naplnili naše očakávania a predpoklady a práve tie naše Zlaté kúpele sa môžu pochváliť informáciou, že sa pri plošnom testovaní nezistil u hostí žiadny pozitívny prípad ochorenia COVID-19. Táto správa nás veľmi teší - je to totiž dôkaz, že úsilie, ktoré vynakladáme už niekoľko týždňov pre bezpečnosť našich zamestnancov a návštevníkov, nevyšlo na zmar. 

Práve včas prijaté hygienické a bezpečnostné opatrenia, i testovanie klientov nastupujúcich na pobyt od 5.10. a všetkých zamestnancov raz týždenne, sú bezpochyby hlavnými dôvodmi tohto výsledku. Pokračujeme v zodpovednom prístupe, vďaka ktorému sú naše liečebné domy otvorenéposkytujú stravu aj liečebné procedúry v plnom režime. Na základe prijatých opatrení a výsledkov testovania všetkých klientov a zamestnancov sa môžeme považovať za mimoriadne bezpečné zdravotnícke zariadenie.

Nezabúdajte na dôležitosť imunity nie len fyzického, ale aj psychického zdravia. Práve v tejto turbulentnej a napätej dobe je fyzická a psychická kondícia veľmi dôležitá. Starajte sa o svoje zdravie aj teraz a príďte k nám uniknúť pred súčasnou vypätou situáciou, oddýchnuť si, pripraviť svoju fyzickú aj psychickú imunitu a nabrať energiu na plnohodnotné fungovanie v tomto náročnom období.

Byť zdravý je dnes to najdôležitejšie. 

Zároveň sme si pre vás pripravili skvelú možnosť, ako si užiť naplno chvíle pohody a oddychu za výhodnú cenu. Do 23. 12. 2020 ponúkame návštevníkom 20 % zľavu na všetky liečebné pobyty v Zlatých Kúpeľoch Turčianske Teplice. Doprajte si nezabudnuteľnú dovolenku v bezpečnom prostredí, okúste dokázateľné liečivé účinky minerálnej termálnej vody, nechajte sa rozmaznávať liečebnými procedúrami a načerpajte nové sily.

V prípade, že by ste takýto relax radi venovali ako darček, ponúkame možnosť darovať svojim blízkym pod stromček pobyt v našich kúpeľoch v otvorenom termíne na celý budúci rok. Zdravie je predsa tým najlepším darčekom. Navštívte náš e-shop a vyberte si z ponuky darčekových poukážok, pobytov či procedúr.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám