()

Incare - kráľovská starostlivosť o vaše zdravie

Zlaté kúpele Turčianske Teplice je bezpochyby možné zaradiť medzi jedinečné liečebné kúpeľné centrá na Slovensku. To nie len pre vysokú kvalitu služieb, účinné liečebné postupy či množstvo jedinečných procedúr, ktorými sme pomohli nespočetnému množstvu chorých klientov. Toto osobité liečebné zariadenie sa môže pýšiť aj unikátnou polohou či bohatou históriou, nakoľko sú jedným z najstarším slovenským kúpeľných zariadení. Hlavným liečebným prostriedkom využívaným v kúpeľoch je výnimočná termálna minerálna voda, no nie len vďaka jej liečivým účinkom pomáhame našim klientom liečiť najrôznejšie ochorenia. Zlaté kúpele nesú tiež významné označenie Medical Spa, ktoré predstavuje pomenovanie služieb a starostlivosti, ktoré sú klientom v kúpeľoch poskytované.

Neopomenuteľným je aj náš výnimočný Inštitút kardiovaskulárnej rehabilitácie. Ide o moderné zdravotnícke zariadenie, jediné svojho druhu na Slovensku, v ktorom sa zameriavame primárne na skvalitnenie života hostí s ochoreniami srdca a kardiovaskulárneho aparátu. Liečebné postupy inštitútu zahŕňajú vysoko profesionálny prístup a odbornosť našich špecialistov. Práve oni sa starajú o to, aby starostlivosť o vaše zdravie bola skutočne kráľovská, bezproblémová a liečba bola vo výsledku účinná.

INCARE inštitút je situovaný priamo v hoteli Royal Palace*****, aby tak bol čo najbližšie k našim klientom, ktorým počas vyšetrenia poskytujeme komplexné lekárske služby a zdravotnú starostlivosť. Našim hosťom ponúkame diagnostiku a profylaktiku, špičkové technické vybavenie porovnateľné s univerzitnými a klinickými pracoviskami v zahraničí, cielenú rehabilitačnú starostlivosť, fyzioterapiu optimalizovaná pre každého osobitne a ešte omnoho viac. Naša ponuka sa skladá z troch diagnostických balíkov - Mini, Basic a Plus, a je len na vás, ktorý si z nich vyberiete.

Tak neváhajte, navštívte náš Inštitút kardiovaskulárnej rehabilitácie v Turčianskych Tepliciach a nechajte špecialistov nech sa postarajú o vaše zdravie.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám