()

Nezabudnuteľná svadba v hoteli Royal Palace*****

Rozprávkové prostredie Turčianskych Teplíc ponúka svojim návštevníkom relax a oddych na tej najvyššej úrovni. Ničím nerušený kúpeľný areál ponorený do nádherného kúpeľného parku s množstvom atrakcií na aktívny, ale aj pasívny oddych je ideálnym miestom na vaše svadobné fotografie.

Päťhviezdičkový hotel Royal Palace***** je ako stvorený na to, aby sa stal pamätným miestom začiatku vášho spoločného života. Luxusný interiér zariadený v štýle Art deco ponúka niekoľko krásnych priestorov na usporiadanie svadobnej hostiny.

Kursalón

Veľká spoločenská miestnosť s kapacitou 150 miest je srdcom kultúrneho a spoločenského života hotela Royal Palace*****. Decentné prepojenie histórie a moderných smart prvkov povznesú vašu svadbu na vyšší level. Kursalón disponuje vyvýšeným pódiom, skvelým ozvučením a najmä obrovským tanečným parketom, na ktorom sa dosýtosti vyšantíte.

Salón Elizabeth

V prípade, že máte záujem o malú svadbu v kruhu najbližších, máme pre vás útulný priestor, ktorý nesie vznešené meno Elizabeth. Salón s kapacitou 8 miest je prepojený so susedným superior apartmánom Elisabeth pre váš dokonalý luxus i diskrétnosť. Počas celého večera vám bude k dispozícií letná terasa s výhľadom do záhrady a na kúpeľný park. Na terase si môžete posedieť na pohodlnom záhradnom nábytku a kochať sa nádherným výhľadom.

Kráľovská dvorana

Unikátna letná svadba v priestoroch Kráľovskej dvorany je presne to, po čom túži každá nevesta. Nádherné biele šaty sa budú na obrovských trávnatých plochách dokonale vynímať a každá nevesta sa bude cítiť doslova ako kráľovná. Systém niekoľkých tanečných parketov uprostred zelených plôch vytvára netradičnú tančiareň pre 140 hostí priamo pod holým nebom.

Club Sissi

Pre pánske rozhovory pri čaši obľúbeného vína, koňaku či kvalitného rumu ponúka hotel Royal Palace***** Club Sissi, ktorý je situovaný hneď vedľa reštaurácie. V pokojnej atmosfére pri šachu si môžete vychutnať aj niektorú zo širokej ponuky exkluzívnych cigár.

Prežite svoj výnimočný zamilovaný večer v hoteli Royal Palace*****, doprajte sebe aj svojim hosťom gastronomický zážitok, o ktorý sa postará náš šéfkuchár a vkročte do spoločného života spolu s vašimi najbližšími v sprievode kráľovského luxusu.

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám