()

Starajte sa o vaše zdravie

Ľudské zdravie je krehké a do istej miery ovplyvnené našou životosprávou. Posledné roky sledujeme prudko narastajúci trend aktívnejšieho životného štýlu doplneného o zdravšie stravovanie. Iný S narastajúcim počtom nových sedavých zamestnaní rastie aj množstvo ľudí trpiacich tzv. civilizačnými chorobami. Či už hovoríme o opakujúcich sa bolestiach chrbta, migrénach alebo nevysvetliteľných únavách, je viacero možností ako sa s týmito zdravotnými ťažkosťami popasovať.

Zlaté kúpele Turčianske Teplice ponúkajú hneď niekoľko spôsobov ako tieto choroby liečiť a do budúcna im predchádzať. Medzi tieto účinné liečebné procedúry patria rôzne typy masáží, termoterapia či fyzioterapia. Z dlhodobého hľadiska je tu však ešte niečo, čo žiadna procedúra nenahradí. Hovoríme o niekedy možno malých zmenách vo vašom živote, no vďaka nim sa budete skutočne cítiť zdravšie a menej unavene. Základom je aplikovať do svojho života pravidelný aktívny pohyb, napríklad beh, plávanie či hranie rôznych športov. Skúsiť môžete aj rôzne individuálne alebo skupinové cvičenia, ako je pilates či cvičenie na fit loptách.

Ďalším, veľmi dôležitým faktorom ovplyvňujúcim zdravie je strava. Z dlhodobého hľadiska môže byť výsledkom stravovania silná imunita, schopná obrany a regenerácie alebo naopak krehké zdravie, náchylné na aj ten najmenší „nebezpečný“ podnet z vonkajšieho prostredia. A práve preto v našich kúpeľoch dbáme na pestrú a zdravú stravu, výdatnú na vitamíny a dôležité výživné látky. Naša strava lahodí nie len oku, ale aj chuťovým bunkám a najmä samotnému telu. Jedálny lístok pre vás tvorí tím špecialistov na zdravú výživu tak, aby jedlá potešili zmysly, vynikajúco chutili a súčasne spĺňali požiadavky na racionálnu výživu. V našich kúpeľoch máte k dispozícii rôzne varianty stravovania a typy diéty, z ktorých si môžete vybrať tú, ktorá je pre vás najvhodnejšia. Pri jej výbere vám pomôžu kvalifikovaní odborníci.

Počas pobytu v Zlatých kúpeľoch Turčianske Teplice ochutnáte gastronómiu v modernom vydaní, zažijete kvalitné liečebné procedúry a starostlivosť na špičkovej úrovni. Tak neváhajte a príďte sa o tom presvedčiť. 

+421 434 913 000

Zavolajte nám

rezervacie@therme.sk

Napíšte nám